Sådan åbnes bin-filer på Windows

BIN er et virtuelt CD-format, hvilket betyder, at det er en elektronisk kopi af en egentlig CD. Virtuelle cd-filer såsom BIN er lavet til sikkerhedskopiering af ægte CD'er, hvis de bliver beskadiget. Åbning af en BIN-fil i Windows sker via virtuel CD-software, som du kan downloade og bruge gratis fra Internettet. Denne software "monterer" din BIN-fil og fungerer ligesom en virtuel version af et cd-drev.

Trin 1

Download og installer Power ISO til en et-program-løsning til åbning af dine CD BIN-filer. Dobbeltklik på det Power ISO-billede, du ser i nederste højre hjørne af Windows. Klik på et af de drevbogstaver, du ser der, såsom "Drev [Drev J:]." Vælg "Mount Image", og dobbeltklik på din BIN-fil i Gennemse-vinduet, der vises for at få adgang til den virtuelle BIN-disk.

Trin 2

Prøv Daemon Tools for et andet gratis alternativ. Når du har installeret programmet, skal du højreklikke på ikonet i nederste højre hjørne af Windows til Daemon Tools. Klik på "Virtual CD / DVD-ROM", og klik derefter på "Device 0." Dobbeltklik på BIN-filen i gennemsøgningsvinduet for at montere den. Cd'en genkendes derefter af din computer og indlæses automatisk.

Brug WinMount som et alternativt program at bruge. Når det er installeret, skal du åbne programmet og klikke på "Mount fil" for at vælge din BIN-fil, der skal monteres. Klik på "monter til" for at vælge et drev, det skal gå. Brug knappen "Åbn drev" til at åbne dit monterede BIN-billede.