Sådan postes gratis på Craigslist

Fra køb og salg til jobfortegnelser og tjenester, Craigslist er et onlinegruppe, hvor du også kan sende gratis rubrikannoncer. Det enkle format, placeringsspecifikke søgninger og anonymt filter til skjulning af din e-mail-adresse gør også Craigslist nem og sikker at bruge. Uanset om du sælger en voksen cykel eller reklamerer for et kommende tag-salg eller udgiver en jobåbning, gør Craigslist det nemt at videregive dine gamle varer og finde rekrutterende kandidater.

Trin 1

Gå til Craigslist (fuldt link i ressourcer), og klik på "Send til rubrikannoncer" under navnet "Craigslist". Alternativt kan du logge ind og derefter klikke på "Send til rubrikannoncer."

Trin 2

Vælg typen af ​​udstationering, og tryk på "Fortsæt".

Trin 3

Indtast titlen og placeringen, hvis relevant.

Trin 4

Indtast din e-mail i hvert felt ud for "Svar til:", og vælg, om din e-mail skal vises, skjules eller "anonymiseres". Gennemgå din e-mail omhyggeligt for at bekræfte, at den er korrekt, så kunderne kan svare på dit indlæg.

Trin 5

Marker afkrydsningsfeltet nederst, hvis det er "ok for andre at kontakte dig om andre tjenester."

Trin 6

Tryk på "Fortsæt".

Trin 7

Klik på "Rediger tekst", hvis du ser noget, der skal ændres i forhåndsvisningen. Når du er færdig, skal du klikke på "Fortsæt".

Trin 8

Tjek den e-mail, du brugte til at sende annoncen. Brug linket i meddelelsen fra [email protected] for at bekræfte dit indlæg. Gem denne meddelelse, indtil din annonce slettes eller udløber, eller bogmærke linket i din browser.

Klik på "Accepter" efter at have læst gennem brugsbetingelserne og dine annoncer til Craigslist.