Christian PowerPoint-spil

Christian PowerPoint-spil kan tilføje sjov til enhver kristen samling. Alle fra voksne til børn kan lide at spille spil. Uanset om det er på en fest eller i klasseværelset, gør Christian PowerPoint-spil det at lære Bibelen sjovt og hjælpe eleverne til at blive mere engagerede i læringsprocessen. PowerPoint-spil kræver ofte kun adgang til Microsoft PowerPoint, en computer og i nogle tilfælde en projektor.

Isbryder spil

Når voksne samles til en kirkefunktion eller en bibelstudiekursus, kan det være svært at få dem med. Brug af Christian PowerPoint-spil som isbryder kan lette atmosfæren og få folk til at føle sig mere komfortable med at deltage. Spil et spil i starten af ​​begivenheden for at få folk til at tale med hinanden. Du kan endda tilbyde små præmier til vinderne.

Game Show spil

At se spiludstillinger er et populært amerikansk tidsfordriv, og mange spiludstillinger er blevet tilpasset til kristne spil. Game shows som Jeopardy, Wheel of Fortune, Family Feud og Who Wants to be a Millionaire har alle kristne kolleger. Spillene spilles ofte ligesom det originale spil; den eneste forskel er, at spørgsmålene er hentet fra Bibelen.

Børns spil

Børn elsker spilletid. Christian PowerPoint-spil gør det nemt at kombinere spilletid og læringstid. Børn er mere tilbøjelige til at lære, hvis de har det sjovt. De vil være mere opmærksomme på, hvad læreren siger. PowerPoint-spil til børn kan bruges som et undervisningsværktøj eller blot til at styrke lektioner, der allerede er undervist.

Gratis eller købt

Mange hjemmesider tilbyder Christian PowerPoint-spil til salg. Sådanne websteder inkluderer Ministrypower.com, pointmangames.com og biblequizshow.com. Websteder, der tilbyder gratis PowerPoint-spil, inkluderer thejantzfamily.com, biblestudy.pppst.com og egadideas.com. Når du downloader gratis PowerPoint-spil eller køber dem, kan du ofte tilpasse dem, så de passer til dine behov.

Opret din egen

Microsoft PowerPoint har mange interaktive funktioner, der giver dig mulighed for at oprette dine egne Christian PowerPoint-spil. Du kan gøre brug af lyde, symboler, animation, menuer og clipart for at skabe det perfekte spil til dit klasseværelse eller begivenhed. Du kan oprette dine egne spørgsmål og svar i dit foretrukne format. Hvis du er fortrolig med Visual Basic, kan du bruge det til at skabe et mere sofistikeret spil. Hvis du ikke har det godt med at oprette dit eget PowerPoint-spil fra bunden, kan du downloade en skabelon, der kan tilpasses. Skabeloner kan findes på internet4classrooms.com.