Angiv Mac OS X Desktop Background Wallpaper fra et hvilket som helst billede i Safari

Du kan indstille et hvilket som helst billede på internettet som din Mac OS X-desktops baggrundsbaggrund direkte fra Safari. Dette betyder at du ikke engang skal downloade billedet til din computer for at indstille det som skrivebordsbaggrund, du kan bare finde et billede på nettet og bruge det som tapet på Mac'en med det samme.

Sådan indstilles ethvert billede fra internettet som Mac-tapet fra Safari

Dette er et rigtig let trick, alt hvad du behøver for at indstille et tapet direkte fra Safari er følgende:

  1. I Safari navigerer du til et billede, du vil bruge som tapet på Mac'en (mange fantastiske tapetindstillinger her)
  2. Højreklik (eller klik med to fingre med en trackpad) på det billede, du vil indstille som tapet, og vælg "Brug billede som skrivebordsbilde"
  3. Vent et øjeblik eller to, og tapetbilledet bliver sat på Mac til det billede, du valgte i Safari

Det er det! Standardindstillingen ser ud til at være 'Fill Screen', så hvis du vælger et billede, der er mindre end din skærmopløsning, ser det måske ikke godt ud, og derfor har du det formål at lave højopløsningsbaggrunde som dem, vi har.

Hvad angår browsere, synes denne funktion kun at være begrænset til Safari, da Chrome og Firefox ikke indeholder muligheden. Du kan dog også højreklikke på et billede i Finder og indstille dit baggrundsbilde også. Eller med en anden webbrowser kan du gemme billedet til din Mac og derefter indstille det som tapet i OS X Finder også.

Og hvis du undrede dig over skærmbilledet, har jeg en sort menulinje takket være Nocturne på denne ældre version af OS X, selvom disse sorte menulinjeindstillinger nu er tilgængelige som en standardindstilling i moderne versioner af OS X som EL Capitan og Yosemite med Dark Mode. Tapetet er Andromeda Galaxy fra Lion også, hvilket ser godt ud på enhver Mac.