Du kan jailbreak iOS 7.1.1 med Pangu (til Windows)

En jailbreak for iOS 7.1.1 er blevet udgivet af en kaldet Pangu. Det ubundne jailbreak-værktøj understøtter næsten enhver enhed, der kan køre iOS 7.1.1, herunder de fleste nye iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller. Jailbreaken er i øjeblikket kun tilgængelig for Windows, med en Mac OS X-version tilsyneladende i værkerne og udfalder snart.


Selvom der er mange grunde til ikke at jailbreak, har de fleste brugere, der ønsker at udføre modifikationen til deres iOS-gear, en overbevisende grund til at gøre det. Ikke desto mindre bør brugerne være opmærksomme på, at Pangu-jailbreaken har en smule kontroverser omkring det, da jailbreaks ofte gør det, så hvis det er noget, du er interesseret i at forfølge, så fortsæt med tilstrækkelig forsigtighed. At være ude af stand til at teste denne særlige udgivelse, dette er ikke noget, vi anbefaler.

Vi opdaterer med et korrekt Mac-gennemløb, når versionen bliver tilgængelig. I mellemtiden ser det ud til at jailbreaking en enhed, der kører iOS 7.1 eller iOS 7.1.1 med Pangu, så længe du har en Windows-pc og ikke har noget imod at fiske lidt rundt med en brugergrænseflade, der ikke er optimalt optimeret til en western publikum (for nysgerrige, ser brugergrænsefladen ud, fordi de fleste amerikanske og EU-brugere ikke har kinesiske tegn installeret på deres computere).

Først skal du sørge for, at du har en Pangu-kompatibel enhed, der omfatter iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 4S, iPhone 4, iPad Air, iPad Mini, IPad Mini Retina, iPad 3, iPad 4 og iPod touch 4th gen. Du skal også have iOS 7.1 eller iOS 7.1.1 installeret på enheden:

  • Sikkerhedskopier din iPhone, iPad eller iPod touch først, ideelt både til iTunes og iCloud
  • Download PanGu til Windows eller besøg Pangu hjemmeside
  • Tjek et Windows walkthrough fra 9to5mac, hvis du har brug for yderligere assistance

Videoen nedenfor fra 9to5mac viser gennemgangsprocessen for jailbreaking iOS 7.1.1 ved hjælp af PanGu-værktøjet i Windows.

Det ser nemt nok ud, hvis du ikke har noget imod den slags skitserede karakter af denne udgivelse, og det faktum at det kan være på et sprog, du ikke er bekendt med.

Uden en Windows-pc eller i det mindste en Windows-installation i VirtualBox eller Booth Camp, vil de fleste Mac-brugere være heldige, indtil en OS X-version bliver tilgængelig. Vi vil helt sikkert opdatere, når en Macintosh-opdatering er ude.