Beta 6 af iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3, tvOS 10 Udgivet

Apple har udgivet nye beta versioner af iOS 10, macOS Sierra 10.12, tvOS og watchOS. De nye beta-builds er tilgængelige nu for brugere, der kører enten udvikler beta eller offentlig beta.

For iOS 10, er den seneste beta-udgave udgav som henholdsvis Developer Beta 6 og iOS 10 Public Beta 5, som begge er tilgængelige nu fra OTA-opdateringsmekanismen i appen Settings.

Den seneste watchOS 3 beta 6 og tvOS 10 beta 6 kan også downloades via deres respektive Indstillinger apps ved hjælp af også luften mekanismen.

Den seneste beta-opbygning af macOS Sierra 10.12 kan downloades via Updates-sektionen i Mac App Store som normalt.

Enhver kan vælge at installere iOS 10 offentlig beta og installere MacOS Sierra public beta, men beta-software er notorisk mindre pålidelig og ofte buggy, hvilket burde begrænse beta-testoplevelsen til mere avancerede brugere, der har grundige sikkerhedskopier og helst installerer udgivelserne på sekundære hardware.

De endelige versioner af iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 og tvOS 10 er indstillet til at blive udgivet i efteråret. Typisk frigiver Apple den endelige version af systemsoftwaren i løbet af deres høst-iPhone-begivenhed, hvilket tyder på, at vi kunne se den nye systemsoftware tilgængelig for offentligheden engang omkring tidlig til midten af ​​september.