Hvad er et Super SIM-kort?

Et super-SIM-kort er en type mobiltelefonkort, der gør det muligt for mobiltelefonbrugeren at bruge flere telefonnumre og gemme alle relaterede oplysninger på et kort i en telefon. Dens funktioner inkluderer genkendelse af flere telefonnetværk og kan gemme alle telefonnumre og kontaktoplysninger fra de forskellige numre.

Fremstilling

Producenter markedsfører super-SIM-kortet efter hvor mange forskellige kort indhold det ene kort kan gemme. For eksempel kan et 12-i-1 super-SIM-kort gemme 12 forskellige SIM-kort indhold på et SIM-kort. Tilsvarende kan 16-i-1 super-SIM-kortet gemme 16 forskellige SIM-kort indhold.

Kompatibilitet

Super-SIM-kortet er kompatibelt med de fleste moderne telefonnetværksmærker, der bruger SIM-kort. Driftsprocessen er brugervenlig med let overførsel mellem mobilnetværk og telefonnumre. Faktisk kan du via en yderligere leveret USB nemt downloade og redigere dit super-SIM-korts telefonbog og SMS-beskeder fra din personlige computer.

Bedste anvendelse

Super-SIM-kortet er ideelt til forbrugere, der har flere mobiltelefonnumre, men som ikke vil have flere mobiltelefoner. Det forhindrer forbrugeren i at skulle betale store beløb på flere telefonregninger.