Hvordan får du din tekst til at lyse på Pixlr.com?

Pixlr.com-editoren er en online billededitor. Det giver dig mulighed for at oprette billeder fra bunden og redigere grafik, du har hentet fra din computer, fotobibliotek eller dit websted. Du kan anvende en række effekter på grafik og tekst på lærredet, såsom en indre eller ydre glød. Når du tilføjer tekst til din grafik, placerer Pixlr den automatisk på et separat lag, så du kan tilpasse dens udseende uden at redigere andre dele af billedet.

Gå til siden Pixlr.com-editor. Vælg placeringen af ​​dit billede, og hent det.

Klik på "Skriv værktøj" i værktøjskassen. Klik et vilkårligt sted på lærredet. Et "Tekst" -vindue åbnes. Skriv din tekst i pad under "Tekst." Vælg en skrifttype, størrelse, stil og farve. Klik på "OK".

Vælg "Flyt værktøj" fra værktøjskassen. Træk teksten, hvor du vil have den.

Gå til paletten Lag. Kontroller, at den nyligt tilføjede tekst er valgt, og klik på knappen "Lagstil" nederst i paletten Lag. Dialogboksen Lagstilarter åbnes.

Marker "Ydre glød" for at gøre tekstens omrids glødende eller "Indre glød" for at gøre inde i teksten for at gløde. Hvis du vil tilpasse teksten endnu mere, skal du klikke på knappen ud for "Opacitet" og ændre "Normal" til en anden indstilling, såsom "Hardlight", "Multiplicer", "Subtract" eller "Invert."