Sådan downloades sange fra internettet til en computer

Der er mange måder at downloade musik på din computer, og de er alle relativt lette. Når musikken er på din computer, kan du nemt overføre den til din medieafspiller.

Trin 1

Vælg en metode til download af musik. Nogle sider, såsom Rhapsody, opkræver et månedligt gebyr og giver dig adgang til al den musik, du ønsker; andre, som iTunes, er gratis tjenester, hvor du kun betaler for den musik, du downloader. Der er også tjenester som Limewire, hvor du kan betale for musik eller finde gratis musik.

Trin 2

Gå til stedet for det musikdownload-program, du gerne vil bruge. Nogle programmer til download af musik inkluderer iTunes, Rapsody, Limewire og EzMusic, men der er mange andre. Du kan også tjekke Microsoft Music og Zune.

Trin 3

Download programmet, der specifikt tilbydes på det valgte sted. For eksempel downloader du iTunes Media Player til iTunes og Microsoft Zune Player til Microsoft Zune.

Trin 4

Åbn programmet, når det er downloadet, og følg instruktionerne på skærmen for at installere programmet.

Trin 5

Åbn programmet, og klik på "køb" eller "find musik." For nogle programmer, som f.eks. ITunes, skal du klikke på "Butik".

Trin 6

Søg gennem de tilgængelige sange og album, og klik på dem, du vil downloade.

Indtast dine kreditkortoplysninger første gang du køber en sang for at betale for den. Mange spillere gemmer disse oplysninger til yderligere køb. Nogle websteder kræver, at du indsætter dine kreditkortoplysninger, før du endda foretager et køb.