Gratis online træning af bærbare computere

Bærbare computere og netbooks er det hurtigst voksende segment på computermarkedet. Men det kræver yderligere træning for nogle mennesker at blive fortrolige med bærbare computere. Talrige gratis online træningsmetoder til bærbare computere findes.

Brugervenlighedstræning

Bærbar computerproducenter som HP, Apple og Acer tilbyder gratis onlinevideoer og kurser, der kan hjælpe brugerne med at gøre deres computere fortrolige. Online videosider har adskillige tutorials til brugerne. Udgivere som O'Reilly tilbyder et væld af gratis tutorials og træning til bærbare kunder på deres hjemmeside.

Ergonomisk træning

Den mindre størrelse på bærbare computere og de alternative arrangementer med mus / tastatur / funktionstaster kan gøre det vanskeligt for nogle brugere at tilpasse sig bærbare computere. Tyndtanke, producenter og uddannelsesinstitutioner offentliggør oplysninger på Internettet om ergonomisk brug af bærbar computer. Korrekt vægt, placering og placering (tip: ikke i skødet) er afgørende for nye bærbare brugere.

Reparationsmetoder

Et af de hurtigst voksende segmenter af gratis online træning af bærbare computere er inden for reparationsområdet. Internet-videosider har tusindvis af videoer, der viser, hvordan man reparerer bærbare computere. Producenter og producenter af perifere enheder / tilbehør lægger også information om bærbar computeruddannelse på Internettet for at hjælpe med at uddanne brugere.