Sådan deaktiveres Symantec Endpoint Protection

Du kan muligvis deaktivere Endpoint Protection midlertidigt eller permanent. Ingen af ​​disse muligheder deaktiverer de automatiske softwareopdateringer eller brugerdefinerede scanninger, du muligvis har på plads. Indse, at deaktivering af Endpoint Protection deaktiverer scanning af vira i nye filer og mapper, der er føjet til dit system, inklusive nye e-mails eller nye filer fra Internettet. Gamle filer i dit system vil fortsat blive scannet for vira som altid.

Deaktiver beskyttelse af slutpunkter

Start Symantec Endpoint Protection, klik på fanen "Status" og klik på knappen "Indstillinger", der er placeret til højre.

Vælg "Skift indstillinger ..." i rullemenuindstillingerne, og klik på "File System Auto-Protect" -fanen.

Klik på knappen "Avanceret", og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, der svarer til indstillingen "Når automatisk beskyttelse er deaktiveret, aktiver efter". Klik på "OK" for at bekræfte. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for "Aktiver filsystem automatisk beskyttelse" og klik på "OK" igen.

Deaktiver midlertidig beskyttelse af slutpunkter ved at højreklikke på Symantecs Gold Shield-ikon, der er placeret i Windows-systembakken. Klik en gang på "Deaktiver Symantec Endpoint Protection" fra rullemenuen. Markeringen skal ryddes.