Sådan kommer du forbi en proxyserver

En proxyserver er computerhardware, der fungerer som en sikkerhedsformidler mellem et operativsystem og internettet. Generelt opretter netværksadministratorer en proxyserver ved at bruge internetfiltreringssoftware som Websense, Barracuda og McAfee for at begrænse adgangen til websteder, der betragtes som skadelige, vise upassende indhold eller optage for meget båndbredde. Det er dog ikke ualmindeligt, at uskadelige og nyttige websteder begrænses af en proxyserver. Heldigvis, hvis du har brug for at få adgang til et blokeret websted, kan du komme forbi en proxyserver ved at bruge et proxysite, som giver dig mulighed for at omgå alle internetrestriktioner anonymt og sikkert.

Trin 1

Brug 0surf til at komme forbi en proxyserver; et link er tilgængeligt i afsnittet Ressourcer. 0surf giver dig mulighed for anonymt at surfe på internettet uden at afsløre din identitet, når du kommer forbi en proxyserver. 0surf beskytter også din IP-adresse og giver dig adgang til almindeligt begrænsede websteder som Bebo, Facebook og MySpace. For at komme forbi en proxyserver og gennemse nettet uden begrænsninger ved hjælp af 0surf, skal du skrive URL'en til det ønskede websted i tekstfeltet nederst på skærmen ved siden af ​​fanen, der siger "Gennemse".

Trin 2

Omgå en proxyserver med BulkProxy (se Ressourcer). BulkProxy er et gratis og anonymt proxysite, der giver adgang til forbudte websteder. BulkProxy kan bruges på arbejde, skole og boliger til at komme forbi proxybegrænsninger og webstedsblokke oprettet af enhver form for internetfiltreringssoftware. Med denne proxy kan du også administrere cookies fra websteder, der er gennemset gennem BulkProxy via cookiefanen i øverste venstre hjørne af skærmen. For at komme forbi en proxyserver med BulkProxy skal du skrive den begrænsede URL i tekstfeltet midt på siden.

Brug gratis proxyserver for at undgå begrænsninger for proxyserver; se afsnittet Ressourcer for linket. Gratis proxyserver giver dig mulighed for at surfe på internettet via en mellemliggende grænseflade, der beskytter dine personlige data og forhindrer afsløring af identitet. For direkte adgang til det ønskede og begrænsede websted skal du skrive websteds-URL'en i det store sorte tekstfelt nederst på skærmen. Gratis proxyserver giver også hurtige links til almindeligt begrænsede websteder som MySpace, Facebook, Bebo, Friendster og Hi5. Disse links er placeret over URL-tekstfeltet.