Fortæl Siri at minde dig om, hvad du ser på i iOS

Uanset om du kigger på en vigtig email, læser en webside eller gør næsten alt andet på din iPhone eller iPad, vil du måske blive mindet om det igen på et senere tidspunkt eller en dato. Mens Siri længe har været i stand til at oprette påmindelser til begivenheder og baseret på placeringer, er en ny funktion tilgængelig for de nyeste versioner af iOS muligheden for at Siri minder dig om, hvad du for øjeblikket ser på på en iPhone, iPad eller iPod. røre ved.

Hvis du nogensinde har læst en artikel eller e-mail og tænkt dig selv "Jeg skal huske at gøre dette senere" eller lignende, er dette Siri-funktionen til dig. Det er meget nemt at bruge og udføre, så længe aktiviteten er på skærmen, kan du få Siri til at minde dig om det ved at gøre følgende:

Få Siri til at minde dig om hvad du ser på lige nu

  1. Indlæs en webside, artikel, e-mail eller noget lignende på det iOS-skærmbillede, du ønsker at blive mindet om
  2. Indkald Siri som sædvanlig ved at holde Home-knappen nede (eller ved hjælp af Hey Siri, hvis du har den håndfri funktion aktiveret)
  3. Fortæl Siri "Påmind mig om dette (hvornår) på (tid)"
  4. Siri vil bekræfte for at minde dig om varen eller begivenheden. Hvis påmindelsen handler om en webside, gemmes websiden som artiklen, hvis det drejer sig om en email, vil e-mailen blive gemt som påmindelse mv.

Det er det, vil påmindelsen blive sat som sædvanlig.

For et praktisk eksempel, lad os sige, at du læser en artikel på dit yndlingswebsted (osxdaily.com selvfølgelig!), Og du vil gerne huske at handle om noget i morgen formiddag. Hvis du antager, at du har websiden indlæst i Safari, skal du bare kalde Siri og sige "minde mig om det i morgen klokken 9" og Siri vil sætte påmindelsen, og sætte webstitelens titel som påmindelse og inkludere webadressen i selve påmindelsen.

Nemt og meget nyttigt, især hvis du er på farten eller travlt, men ser noget værd eller handlingsmæssigt, men lige så er det ikke en passende tid at handle på det. Bare fortæl Siri at minde om det på et senere tidspunkt eller en dato, og Siri vil gøre præcis det.

Dette er blot en af ​​mange funktioner, der er tilgængelige med Siri. Du kan se en enorm kommandoliste her, hvis du er interesseret i at lære mere om den virtuelle assistent, dog husk at nogle funktioner som "minde mig om dette" kun er tilgængelige for iPhone, iPad og iPod touch-modeller, der kører de nyeste versioner af iOS, hvilket betyder noget ud over 9.0.