Sådan konverteres et mobilspil til et pc-spil

Mobilspil er baseret på Java-teknologi. Mobile Java-spil er selvstændige JAR-filer, der indeholder Java-applikationsfunktion, og der kræves .Class-filer for at applikationen eller spillet skal køre. Disse JAR-filer kan køres på en pc, hvis du har Java Virtual Machine installeret. Hvis du ikke har JVM, kan du konvertere JAR-filer til EXE-filer med konverteringssoftware, som giver dig mulighed for nemt at køre spillet på enhver pc.

Trin 1

Download et konverteringsprogram fra internettet og installer det på din pc. Et sådant program, der gør jobbet, er JAR2EXE Converter, som er tilgængeligt fra referenceafsnittet.

Trin 2

Overfør JAR-filen fra din mobiltelefon eller enhed til din pc via datakabel. Alternativt kan du downloade JAR fra nettet.

Trin 3

Åbn JAR til EXE-konverteringsprogrammet på din pc. Vælg den JAR-fil, du vil konvertere, ved at klikke på knappen "Gennemse" eller "..." og find filen på din computer. Vælg en outputmappe til de konverterede filer at gå til ved at klikke på knappen "Gennemse" eller "...". Klik derefter på knappen "Kompilér" eller "Start konvertering" for at skjule JAR til EXE.

Gå til det bibliotek, hvor du kompilerede filerne, og klik på EXE-filen for at køre spilapplikationen. Dette giver dig mulighed for at køre spillet og teste konverteringen for at sikre, at det fungerede korrekt. Hvis det gjorde det, kører spillet i et vindue.