Sådan vendes video i After Effects

Adobe After Effects er et professionelt videoredigeringsprogram, der er tilgængeligt til pc'en og Mac'en. Når du er færdig med at skyde dine rå optagelser, er det tid til at redigere din video i sin endelige form. Tilføjelse af effekter kan i høj grad forbedre din videos succes ved at gøre det interessant at se og tjene for at fremhæve vigtigheden af ​​forskellige sektioner af din film. Det er let at tilføje en funktion som Reverse Video i After Effects.

Åbn projektet, der indeholder det klip, som du vil vende retningen på. Det kan være en god idé at gemme netop denne sektion som en separat fil første gang du bruger denne effekt, indtil du er sikker på at du ved hvad du laver. Hvis du vælger at gøre dette, skal du klikke på klippet for at vælge det. Under "File" skal du vælge "Export" og klikke for at vælge indstillingen "Export Selected." Klik på "OK", og når eksporten er færdig, skal du lukke projektet og genåbne kun den klipfil, du eksporterede.

Klik på klippet i det lag, du vil anvende effekten på. Adobe After Affects giver dig mulighed for at bruge flere tidslinjer, der kaldes "lag", til at opbygge dine sekvenser. Disse lag giver dig mulighed for at overlejre eller overlejre flere klip oven på hinanden, der afspilles samtidigt.

Klik på "Lag" på værktøjslinjen.

Vælg "Tid" i rullemenuen.

Klik på "Time Reverse Layer." Dette åbner et nyt displayvindue, der giver dig mulighed for at justere den hastighed, hvormed klippet afspilles, ved hjælp af skyderen i bunden af ​​vinduet.

Klik på "Anvend effekt" og vent på, at effekten skal gengives. Spil det afsnit af din tidslinje, når det er gjort for at sikre, at videoeffekten vises, som du vil have den. Hvis du er tilfreds, skal du gemme filen. Hvis du kopierede klippet og lavede det til en separat fil, skal du gemme det og derefter eksportere filen. Indlæs dit originale projekt, og importer det klip, du oprettede. Udskift det originale klip i projektet med det nye klip med den omvendte effekt.

Tips

Mindre er mere. Brug specielle effekter sparsomt i dine videoer; dette får dem til at skille sig ud endnu mere.

Advarsler

Prøv altid dine effekter på en kopi af den originale optagelse. Mange effekter bruger destruktive teknikker, hvilket betyder, at de ikke kan fortrydes, og den originale optagelse ødelægges under anvendelsen af ​​effekten.