Next Generation iPad modeller kommer snart med anti-refleksion skærme

Apple vil udgive revisioner til iPad Air og iPad Mini i de kommende måneder, ifølge en ny rapport fra Bloomberg.


Rapporten siger, at de kommende iPad-modeller vil have en ny "antirefleksbelægning", som tilsyneladende gør skærmen lettere at læse. Produktionen siges at være i gang, og enhederne vil være tilgængelige inden ferie shopping sæsonen:

"Masseproduktion af en iPad i fuld størrelse med en 9, 7-tommers skærm er allerede på vej, med en afsløring projiceret for slutningen af ​​dette kvartal eller tidligt næste, sagde to af befolkningen, der bad om ikke at blive identificeret, fordi detaljerne er Det er ikke offentligt. En ny version af den 7, 9-tommers iPad mini kommer også ind i produktionen og vil sandsynligvis være tilgængelig inden årets udgang, sagde de. "

Rapporten nævner også Apples planer om at introducere iPhone 6 i to skærmstørrelser, som forventes at debutere den 9. september, samt den såkaldte iWatch, som forventes at være en sundhedsspor smartwatch enhed og siges at ankomme en måned senere i oktober.

Separat repræsenterer den velkendte 9to5mac, at den næste generation af iPad-modeller vil have hurtigere A8-processorer, Touch ID-fingeraftryksfunktioner som iPhone, samt forbedrede kameraer. Aluminiumskabinettet til den næste iPad Mini og iPad Air forventes at forblive den samme som eksisterende modeller og vil sende iOS 8. Andre mindre pålidelige rygter antyder muligheden for, at den næste iPad kan ankomme med en guldfarve, der ligner den tilgængelig på iPhone. Der er også nogle rygter, der tyder på, at den nuværende nuværende generation af iPad Mini Retina-modellen kan holde fast som den lavere pris på prisspektret, selvom det nøjagtige prisoplysninger om den kommende iPad lineup stadig er at se.