Thinkpad T61 Rescue & Recovery

Malware, vira og systemkorruption kan få en computer til at køre dårligt eller ikke starte. IBM / Lenovo Thinkpad 61 bærbar computer leveres med et hjælpeprogram med en knap kaldet Rescue and Recovery, der lader brugeren sikkerhedskopiere vigtige filer eller hele harddisken, gendanne sikkerhedskopierede filer eller en fuld disk og gendanne computeren til fabriksindstillingerne . Hjælpeprogrammet kan tilgås fra Windows eller fra et præoperativt systemmiljø, hvis Windows ikke indlæses.

Fra Windows

Trin 1

Tryk på den blå "ThinkVantage" -knap for at starte Rescue and Recovery. Du kan også klikke på Windows Start-knappen, klikke på "Alle programmer", vælge "ThinkVantage og klikke på" Rescue and Recovery. "

Trin 2

Klik på "Start Advanced Rescue and Recovery" for at starte sikkerhedskopiering af harddisken. Klik på "Sikkerhedskopier din harddisk." Du bliver bedt om at give sikkerhedskopien et navn. Brug et navn, der let kan identificeres, hvis du har brug for at gendanne computeren, f.eks. "Fuld backup 25. november 2010." Klik på "OK". Du vil se "Sluk ikke under denne proces." Klik på "OK". Sikkerhedskopieringen begynder.

Trin 3

Åbn Rescue and Recovery, og klik på "Start Advanced Rescue and Recovery" for at gendanne harddisken. Klik på "Gendan dit system fra en sikkerhedskopi." Klik på "Gendan hele min harddisk, inklusive alle personlige data og indstillinger fra en sikkerhedskopi." Klik på "Næste".

Trin 4

Vælg den sikkerhedskopi, du vil gendanne. Klik på "Næste". Vælg de filer, du vil sikkerhedskopiere inden gendannelsen, og klik på "Næste". Vælg "Bevar mit Windows-bruger-id og -adgangskode" og klik på "Næste".

Klik på "Fortsæt", når du ser "Sluk ikke under denne proces." Gendannelsesprocessen begynder.

Fra det præoperative systems miljø

Trin 1

Genstart computeren for at gendanne den bærbare computer. Når "Thinkpad" -logoet er på skærmen, skal du trykke på den blå "ThinkVantage" -knap. Klik på "Start avanceret redning og gendannelse."

Trin 2

Vælg "Gendan dit system." Klik på "Gendan hele min harddisk, inklusive alle personlige data og indstillinger fra en sikkerhedskopi." Klik på "Næste". Hvis du vil gendanne en eksisterende sikkerhedskopi, skal du vælge backupnavnet og klikke på "Næste". Hvis du vil gendanne den bærbare computer til den oprindelige fabrikskonfiguration, skal du vælge "Sysprep Base Backup" og klikke på "Næste".

Vælg de filer, du vil tage backup af inden gendannelsen, og klik på "Næste". Vælg "Gem ikke mit Windows-bruger-id og -adgangskode", og klik på "Næste". Gendannelsesprocessen begynder.