Overførsel af musik fra gammel iPod til ny iPod

iTunes 8 eller nyere giver dig mulighed for at overføre hele dit iPod-bibliotek til en ny computer. Denne funktion gør det meget nemmere for dig at overføre musik fra en gammel iPod til en ny iPod. Der er ingen direkte måde at overføre musik fra en iPod til en anden. Du kan dog overføre dit iPod-musikbibliotek til din computer og derefter synkronisere musik til din nye iPod fra din computer.

Overfør musik fra gammel iPod til computer

Trin 1

Download og installer den nyeste version af iTunes, hvis du ikke har iTunes 8 eller nyere. (Se afsnittet Ressourcer for link.)

Trin 2

Start iTunes og tilslut din gamle iPod til din computer. Klik på iPod'en under "Enheder" i venstre kolonne. Klik på fanen "Oversigt" øverst på skærmen, og sørg for, at følgende afkrydsningsfelter er markeret: "Aktivér iPod til diskbrug" og "Manuelt styr musik og videoer." Ændring af disse indstillinger giver dig mulighed for at overføre musik fra din iPod til din computer.

Trin 3

Opret en mappe på dit skrivebord ved at højreklikke på skrivebordet og vælge "Ny mappe." Navngiv mappen "Old iPod." Du kopierer din musikmappe fra din gamle iPod til denne mappe.

Trin 4

Åbn din gamle iPod. Gå til "Denne computer", og find iPod'en under "Enheder med flytbar lagerplads." Dobbeltklik på iPod'en og de mapper, der findes på iPod-skærmen.

Trin 5

Find og træk iTunes-mappen til mappen "Old iPod" på dit skrivebord. Filerne fra din gamle iPod kopieres nu til din computer.

I iTunes skal du klikke på knappen "Skub ud" ved siden af ​​iPod. Frakobl iPod'en fra din computer.

Overførsel fra computer til ny iPod

Trin 1

Opret en afspilningsliste i iTunes for at holde alle dine gamle iPod-filer adskilt fra resten af ​​dit iTunes-bibliotek. For at oprette en afspilningsliste skal du klikke på ikonet "Plus" nederst i venstre kolonne. Navngiv afspilningslisten "Old iPod."

Trin 2

Træk mappen "Old iPod" på skrivebordet til den afspilningsliste, du oprettede i iTunes. Dette tilføjer hele dit musikbibliotek fra din gamle iPod til iTunes. Dette kan tage lang tid, afhængigt af hvor meget musik der skal kopieres.

Trin 3

Sæt din nye iPod i din computer, og lad iTunes genkende iPod.

Trin 4

Klik på iPod-ikonet i venstre kolonne under "Enheder".

Trin 5

Klik på fanen "Musik" fra hovedvisningsruden. Dette åbner synkroniseringsindstillinger for "Musik".

Trin 6

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Valgte afspilningslister, kunstnere og genrer." Denne mulighed giver dig mulighed for at tilføje musik til din iPod fra en bestemt playliste.

Vælg den "Gamle iPod" -afspilningsliste, du oprettede, og klik på knappen "Synkroniser" nederst på skærmen. Al musik fra den gamle iPod føjes nu til din nye iPod.