Sådan kalibreres en Panasonic Viera-plasma

Panasonic Viera-serien af ​​fladskærms plasma og LCD-tv er en populær familie af HDTV'er, der blander subtil stil med top-of-the-line ydeevne. Når du først får dit Viera-tv-hjem, er det muligvis ikke optimalt kalibreret til den bedste visning. Fabriksindstillingerne er ofte ikke de bedste til hjemmevisning, og indstillingerne på butiksgulvet er designet til at tiltrække kunder, ikke til hjemmevisning. Men kalibrering i hjemmet til et Panasonic Viera-tv er en nem proces.

Indstil dit Panasonic Viera-tv, hvor det skal ses. Den optimale placering er med svagt baggrundsbelysning og minimalt lys på skærmen, svarende til et teateralitorium. Indstil lysene i rummet, som de vil være, når dit fjernsyn normalt ses.

Sluk for alle billedforbedringer, og skift din Panasonic Viera til "Varm" billedindstilling. Hvis du ikke ved, hvordan du skifter mellem billedindstillinger, skal du konsultere din Viera-brugervejledning.

Indstil billede til +80 og farve til +47. Dette giver farverne en varm tone uden at blæse ud eller blive for varme. Drej lysstyrken til +68, men ton farven ned til -4. Bemærk, at dette frembringer klare lys, mens du skubber de sorte ind i et godt defineret mørke. Indstil skarphed til +15. Det er fristende at skubbe denne indstilling op, men dette giver ikke det mest realistiske billede.

Om et par måneder skal du justere disse indstillinger igen for at sikre, at du stadig er tilfreds med din Panasonic Vieras præstation.

Tips

Hvis du vil betale lidt mere for ekspertkalibrering, er en kalibreringsdisk et godt alternativ.