April Fools! "IPhone er deaktiveret" Wallpaper Prank

April Fools er en fantastisk tid til at spille uskyldige pranks på andre iPhone brugere, og en som næsten aldrig undlader at stubbe nogen på en harmløs måde er den berygtede "iPhone er deaktiveret" tapet prank. Selvfølgelig er dette ikke begrænset til den officielle prankferie i april først, og du kan bruge den til at narre nogen nogen dag.


Ideen er simpel nok og afhænger af den legitimt irriterende "iPhone er deaktiveret, prøv igen" fejlmeddelelse, der dukker op, når en bruger fejlagtigt indtaster en adgangskode et par gange i træk, og låses dem derefter ud over en periode.

Selvfølgelig, i stedet for rent faktisk at låse iPhone ned, er alt, hvad du gør her, gemme en tapetfil, der ligner den officielle iPhone, er deaktiveret skærm til målene iPhone, og derefter indstiller den falske "iPhone er deaktiveret" billede som deres lås skærm tapet.

På målene iPhone, skal du blot trykke og holde på "iPhone er deaktiveret" tapet billede fil nedenfor og vælge at gemme. Når billedet er gemt til målene iPhone, skal du gå ind i Photos-appen, trykke på billedet, vælge "Deling" -knappen og vælge "Indstil som baggrund", og vælg "Lås skærm" som mulighed. Det er det, pranken er klar og klar til at gå.

Nu skal du bare lade iPhone sidde og vente på, at offeret skal afhente det, det ser ud som om det er deaktiveret. Selvfølgelig er det ikke rent faktisk deaktiveret, det er bare tapetet, men 9 ud af 10 gange mener personen budskabet, forbander iPhone og lader det sidde i yderligere 5 minutter. Og de vælger iPhone et par minutter senere, og meddelelsen er stadig der. Og så kan de lade det sidde i endnu et par minutter, før de henter det, og deaktiverede beskeder er stadig der. På dette tidspunkt forsøger prankoffret sædvanligvis at låse op for iPhone, hvilket virker fint, da det kun er låseskærmens tapet, eller de begynder at forbande og blive frustrerede, afhænger reaktionen stort set af deres tekniske savvighed og troværdighed, og måske hvor meget eller hvor lidt kaffe havde de den morgen

Dette er en helt harmløs prank, der er ganske sjovt, selvfølgelig, iPhone er faktisk ikke deaktiveret, da det kun er et tapet, bare sørg for ikke at lade målet svede det ud for længe! Og hvis du ser nogen, der starter genoprettelsesprocessen for at rette "iPhone er deaktiveret" besked, som i den rigtige, vær så snill at gribe ind og fortælle dem, det er bare en joke ...

Vil du have mere dumme April, narrer vittigheder og pranks til iPhones, Macs og iPad? Vi har også nogle store fedtede pranks til Macs og iPhone vittigheder også. Vi har lavet disse dumme ting i årevis, så tjek vores tidligere april fjolspranker til Apple-brugere her og have lidt sjov.