Flyt iTunes-biblioteket til en anden placering

At flytte dit iTunes musikbibliotek til et andet sted eller en maskine er virkelig nemt at gøre, fordi Apple har lavet iTunes Store og vedligeholder al din musik på en central placering. Således er denne mappe ret transportabel, og hvis det er nødvendigt, kan den flyttes til en anden placering med relativ lethed.

Medmindre du er ændret, er det blevet ændret til noget andet, iTunes-musik er som standard gemt i en Mac-brugerens hjemmekatalog placeret på ~ / Music / iTunes /, og det er grundlaget for, hvad vi vil bruge til at flytte, flytte biblioteket andetsteds .

Flytter iTunes Music Library til en anden placering

Ved hjælp af denne metode kan du flytte hele dit iTunes Music-bibliotek til hvor som helst, det være sig en anden mappe, placering, brugermappe, maskine, drev osv.

  • Den første ting, du vil gøre, er at finde dit iTunes musikbibliotek, som tidligere nævnt er dette placeret i din hjemmekatalog Musikbibliotek på ~ / Musik / iTunes
  • Herefter navigerer og flyttes eller kopieres hele ~ / Music / iTunes-mappen til den nye ønskede placering. Flytning til mappe til et andet sted på samme drev er hurtig, mens kopiering det andetsteds kan tage et stykke tid afhængigt af hvor stort dit musikbibliotek er.
  • Start iTunes, når processen er færdig, og indtast derefter Indstillingerne ved at gå gennem iTunes-menuen og vælge den
  • Klik på fanen 'Avanceret' for at se placeringen af ​​dit iTunes musikbibliotek som det skærmbillede nedenfor viser. Klik på knappen 'Skift' og naviger til det nye iTunes Music Library-sted (hvor du også flyttede / kopierede ~ / Musik / iTunes / mappe i første trin)
  • Klik nu på 'OK' og dit iTunes-bibliotek er indstillet til det nye sted!

Det er vigtigt, at du angiver placeringen i iTunes, så appen ved, hvor du skal kigge efter din musik.

Let nok rigtigt? Dette er nemt at gøre for at migrere musik mellem brugerkonti og andre mapper eller steder på drev, men hvis du søger at flytte en iTunes-samling til et andet eksternt drev, skal du bruge disse retninger i stedet. Ligeledes, hvis du faktisk migrerer en iTunes-samling fra en pc til en Mac (eller omvendt), vil du gerne følge disse specifikke instruktioner. Processerne vil være bekendt, men der er et par ekstra kritiske trin for at sikre, at alt fungerer som forventet i begge disse unikke tilfælde.

Hvordan flytter du iTunes-biblioteket til en ny Mac, så det er hovedmaskinen til min iPod / iPhone?

Dette er lidt væk fra det primære emne, men det er værd at nævne. ITunes-musikmappen gemmer også alle dine iPhone-, iPod- og iPad-ejerskabsdata, og derfor flytter denne mappe også ejerskab i den forstand. Derfor kan du manuelt ændre den primære Mac, en iOS-enhed vedrører ved at flytte mappen iTunes Library. Dette opnås på næsten samme måde som metoden ovenfor, du skal bare forbinde de to Mac'er sammen enten via et netværk eller gennem noget som firewire target disk-tilstand (åbenbart fungerer dette kun på Mac med firewire support). Hvis du er heldig nok til at have begge Macs med FireWire-support, skal du derefter koble et firewire-kabel mellem de to og genstarte en af ​​dem, der holder T ned for at placere det i måldiskdrift. Når maskinen starter, fungerer den som en ekstern harddisk på den anden Mac, så du nemt og hurtigt kan kopiere indholdet af din ~ / Musik / mappe til det ønskede sted.

Bemærk at ovenstående metoder virker mere eller mindre ens med Windows-pc'er, bortset fra at mappen / Musik / iTunes normalt findes i 'Mine dokumenter' eller 'Dokumenter og indstillinger', men du kan overføre den til en Mac (eller omvendt) eller pc bare det samme.

Redigeret og opdateret den 10/10/2013