Sådan ringer du til et nummer uden at det vises på din telefonregistrering

Din mobiltelefon er indstillet til at optage alle udgående og indgående opkald og gemme dem i din opkaldslog. Brug denne funktion, når du modtager en virksomhed eller et personligt opkald fra en person, der ikke allerede er på din kontaktliste. Hvis du har brug for at kontakte denne person igen, skal du rulle gennem din opkaldslog og kigge efter det pågældende indgående opkald. Der er dog tidspunkter, hvor du måske ikke vil have, at alle skal kende din virksomhed, herunder hvem du ringer til, og hvorfor. At forstå et par af de grundlæggende funktioner på din mobiltelefon kan hjælpe dig med nemt at skjule din opkaldshistorik og formålet med dine opkald.

Sletning af et telefonnummer fra din opkaldslog

Gå til opkaldsloggen på din mobiltelefon, og fremhæv den opkaldspost, du vil slette.

Tryk på menutasten på din telefon, mens det opkald, du vil slette, er fremhævet.

Vælg sletningsindstillingen fra menuskærmen, mens det ønskede telefonnummer er fremhævet.

Vælg "ja", når du bliver bedt om at bekræfte, at du vil slette det valgte telefonnummer. De fleste moderne telefoner holder alle opkald til det samme telefonnummer under en post.

Rul gennem din opkaldslog for at sikre, at de telefonnumre, du ville slette, er blevet slettet.

Tips

Hvis du har en moderne smartphone, kan du muligvis finde en applikation på dit specifikke operatørs applikationsmarked (Android Market, Blackberry AppWorld osv.), Der giver dig mulighed for at skjule telefonopkald til et bestemt telefonnummer eller skjule din opkaldslog helt. Tilgængelige applikationer varierer efter operatør.

Advarsler

Foretag telefonnumre, som du forsøger at skjule i hukommelsen, inden du sletter, da du sandsynligvis ikke vil have dem gemt på din kontaktliste.