Sådan arbejder du Wii-konsollen

Nintendo Wii-konsollen er et spilsystem, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til Internettet, downloade ekstra indhold og spille en række spil. Wii bruger en ny type controller kaldet en Wii-fjernbetjening, som du svinger rundt for at placere en markør på skærmen eller få et tegn i et spil til at bevæge sig i forskellige retninger.

Sådan arbejder du Wii-konsollen

Tilslut den flade firkantede ende af AV-kablet bag på Wii-konsollen. Tilslut de trefarvede RCA-stik i den anden ende af kablet til bagsiden af ​​dit fjernsyn. Sæt den flade ende af AC-kablet i den anden port på bagsiden af ​​konsollen, og tilslut derefter den anden ende i en stikkontakt for at forsyne din Wii med strøm. Skub konsollen ind i plastikfoden for at holde den stående oprejst. Sæt den hvide Wii-sensorbjælke i nærheden af ​​dit fjernsyn, så der er en fri sigtelinje mellem sensorbjælken og det område, hvor du vil sidde.

Sådan arbejder du Wii-konsollen

Træk batteriåbningen bag på Wii-fjernbetjeningen op, og sæt to AA-batterier i. Sørg for, at området umiddelbart omkring dig er fri for forhindringer som stole eller mennesker, da du muligvis skal flytte rundt, afhængigt af hvilket spil du spiller. Tilslut håndledsremmen på Wii-fjernbetjeningen til dit håndled, og stram den, så den er tæt, men ikke ubehagelig.

Tryk på knappen i den øverste ende af fronten af ​​konsollen for at tænde for strømmen. Brug Wii-fjernbetjeningen til at holde markøren over den kanal, du vil have adgang til. Tryk på "A" -knappen for at få adgang til kanalen. Vælg Wii Game-kanalen for at spille et normalt Wii-spil, GameCube-kanalen for at spille et ældre GameCube-spil, Mii-kanalen for at tilpasse dine Mii-avatarer eller Forecast og News-kanalen for at få adgang til de gratis internetfunktioner. Få adgang til Wii Shop-kanalen for at købe spil eller andre softwareprogrammer via din internetforbindelse.

Gå ind på Mii-kanalen, og lav dine egne Mii-avatarer for at repræsentere dig selv og dine venner, der skal bruge konsollen. Gå gennem listen over ansigtsegenskaber og kropsstørrelser for at få din avatar til at ligne dig mere.

Åbn det hvide plastikdæksel på forsiden af ​​Wii-konsollen. Sæt et SD-kort med billeder eller MP3'er i SD-stikket, og få adgang til fotokanalen for at se diasshow af fotos eller lytte til musik.

Tilslut din Wii-konsol til Internettet via en trådløs router ved at gå ind i "Wii Options" -kanalen og derefter vælge "Management". Klik på "Internetindstillinger", og vælg derefter "Find internetforbindelse" for at oprette forbindelse til et lokalnetværk, som du allerede har konfigureret. Opret forbindelse til internettet via en kabelforbindelse ved at købe en USB-til-Ethernet-adapter via Nintendo, og tilslut derefter et Ethernet-kabel fra din router til Wii.

Få adgang til "Forældrekontrol" -funktionen fra menuen "Wii-indstillinger", hvis du vil indstille sektionen Wii-butik til kun at tillade, at spil "Teen" eller "All Ages" downloades.

Skub en Wii-spildisk ind i diskporten foran på konsollen, og tryk derefter på "A" -knappen på Wii-spilkanalen for at starte spillet.

Tips

Nintendo leverer gratis opgraderinger af håndledsremmen, hvis du købte dit system inden december 2006. For at downloade premiumindhold på Wii Store-kanalen skal du enten købe et kort i en spilbutik, der har "Wii Points", eller du kan købe point direkte gennem kanalen ved at indtaste dine Visa- eller MasterCard-oplysninger. Nintendo sælger genopladelige batteripakker og et opladningsstativ til Wii-fjernbetjeningerne, så du ikke konstant skal købe nye batterier.

Advarsler

Flyt Wii-fjernbetjeningen i små og lette passager i stedet for ryk eller hårde bevægelser for at forhindre utilsigtet at kaste eller bryde fjernbetjeningen. Den forreste del af Wii lyser en lyseblå farve, hvis din Wii er forbundet til internettet, og du modtager en e-mail, får en besked fra en ven, eller hvis der er en ny opdatering tilgængelig til nogen af ​​dine Wii-softwareprogrammer. For at spille ældre GameCube-spil skal du forbinde en GameCube-controller til de ekstra porte på toppen af ​​Wii og bruge et GameCube-hukommelseskort.