Måder at kopiere og indsætte en adgangskode på

Efterhånden som teknologiens betydning øges i det daglige liv, øges også behovet for sikkerhed for at beskytte mod elektronisk forseelse. På grund af dette kræver flere og flere websteder og computerprogrammer komplekse adgangskoder for at beskytte digital information fra lovovertrædere. Hvis du har mere end en adgangskode, kan det være svært at holde dem ordentligt sorteret i din hukommelse. Der er metoder til at kopiere og indsætte adgangskoder, så du kan holde dine loginoplysninger organiseret.

Tekstdokumenter

En metode, du kan bruge til at kopiere og indsætte en adgangskode, er at hente den fra et privat tekstdokument, som kun du har adgang til. Du kan bruge et program som Notepad eller Microsoft Word til at opnå dette, hvor du viser din adgangskode eller adgangskode. Men sørg for at mærke dem, så du ved, hvad hver enkelt bruges til.

Når du er klar til at bruge en af ​​dine adgangskoder, skal du markere den, højreklikke og vælge indstillingen "Kopier". Vælg derefter adgangskodefeltet, højreklik, vælg "Indsæt", og din adgangskode vises. Du kan også bruge "Ctrl" og "C" til at kopiere, og "Ctrl" og "V" til at indsætte.

E-mail-beskeder

Du kan også sende en e-mail-besked til dig selv, der indeholder dine adgangskoder og derefter gemme beskeden i dine mailarkiver. På den måde har du altid adgang til dem, så længe du har adgang til Internettet. Du kan bruge de samme kommandoer som nævnt ovenfor til at kopiere og indsætte.

Webbrowsere

Nogle webbrowsere giver dig mulighed for at gemme dine adgangskoder på din computer. En browser som Mozilla Firefox indeholder en funktion kaldet "adgangskodeadministrator", som giver dig mulighed for at bevare hver adgangskode, du bruger på deres respektive sider.

På den måde, hvis du bruger forskellige adgangskoder til forskellige websteder, vil hvert enkelt websted huske den specifikke adgangskode, du har brugt tidligere. Du kan også slå denne funktion fra, rydde dens historikbank og foretage webstedsjusteringer, når du vil - helt fjerne behovet for kedelig kopiering og indsættelse.