GE Digital Messaging System Instruktioner

GE digitale meddelelsessystemer, bedre kendt som telefonsvarer, registrerer beskeder fra opkald, når du ikke er hjemme, eller når du ikke vil besvare telefonen. For at GE-messaging-systemet fungerer korrekt med din fasttelefon, skal du følge den korrekte installations- og driftsvejledning.

Opsætning

GE's digitale telefonsvarer fungerer kun, når den er tilsluttet korrekt til din telefonlinje og telefon. Inden du tilslutter maskinen, skal du indsætte et 9 volt batteri for at gemme dine indstillinger i tilfælde af strømafbrydelse. For at isætte batteriet skal du fjerne batteridækslet fra bunden af ​​maskinen med en stjerneskruetrækker og installere batteriet. Sæt dækslet på igen, og stram skruen.

Sæt den lille ende af den medfølgende lysnetadapter i "Power" -stikket på maskinen, og slut den modsatte ende til en stikkontakt. Tilslut telefonkablet på telefonsvareren til telefonstikket på væggen. Tilslut en telefon til telefonsvareren ved at tilslutte en telefonledning til "Telefon" -stikket på maskinen og forbinde den modsatte ende til telefonen. Telefonsvareren er nu klar til brug.

Indstillinger

Beskeder, der er optaget på din GE digitale telefonsvarer, får et dag- og tidsstempel for at fortælle dig, når du modtager et opkald. Dag- og tidsstemplet er kun nøjagtigt, hvis du indstiller den aktuelle dag og tid i maskinen. For at indstille dag og klokkeslæt skal du holde "Stop / Set" -knappen på maskinen, indtil du hører en besked. Tryk på knapperne "Næste" eller "Forrige", indtil maskinen reciterer den aktuelle dag.

Tryk derefter på knappen "Stop / Set" for at høre den aktuelle timesindstilling. Brug knapperne "Næste" eller "Forrige", indtil maskinen reciterer den aktuelle time, og tryk på knappen "Stop / Set". Maskinen annoncerer de aktuelle minutter, som du kan ændre med knapperne "Næste" eller "Forrige". Gem indstillingen ved at trykke på knappen "Stop / Set".

Når du gemmer indstillingerne for dag og tid, går maskinen i tilstanden "Ringer til svar". Denne indstilling bestemmer, hvor mange gange telefonen ringer, før telefonsvareren svarer. Skift antallet af ringe ved at trykke på knapperne "Næste" eller "Forrige". Tryk to gange på "Stop / Set" -knappen for at afslutte maskinens indstillingsfunktion.

Optag hilsen og lyt til beskeder

Når maskinen er sat op, kan du optage din hilsen. Tryk på og hold knappen "Hilsen" nede, indtil du hører en tone. Når tonen slutter, skal du optage din telefonsvarerhilsen. Slip knappen "Hilsen", når du er færdig.

Hvis indikatorlampen på din GE digitale telefonsvarer blinker, har du en optaget besked. Tryk på knappen "Play / Memo" for at starte afspilning af meddelelser. Mens du lytter til beskeder, skal du trykke på knappen "Stop / Set" for at stoppe meddelelsen, "Forrige" for at genstarte meddelelsen, "Næste" for at gå videre til den næste besked og "Slet" for at slette meddelelsen.