Sådan får du data fra Google Trends

Google Trends giver en måde at undersøge populariteten af ​​udtryk, der bruges af andre mennesker på Googles søgemaskine. Selvom det ikke giver et råt antal udførte søgninger, viser Trends relativ interesse over tid og efter land eller by. Hjemmesiden Trends viser emner, der i øjeblikket modtager tung søgetrafik samt diagrammer og sammenligninger, der er valgt af Google. For at starte din egen forskning skal du indtaste dit første søgeudtryk i søgefeltet i Tendenser.

Trin 1

Besøg Google Trends-webstedet (link i ressourcer) og log ind med en Google-konto. Du har ikke brug for en konto for at se på data på Google Trends, men du skal logge ind, hvis du vil downloade dataene.

Trin 2

Indtast et søgeudtryk i Tendenser. Mens du skriver, tilbyder Trends foreslåede vilkår. Klik på en, eller afslut skrivningen, og tryk på "Enter" for at se udtrykets relative popularitet over tid, interesse efter region og relaterede søgninger. For at udvide interessen til fremtiden skal du markere afkrydsningsfeltet "Prognose".

Trin 3

Klik på "Tilføj udtryk" for at indtaste yderligere søgeudtryk. Denne funktion sammenligner den relative popularitet af termerne over tid og giver dig mulighed for at skifte mellem termerne i de regionale og relaterede søgeafsnit.

Trin 4

Begræns søgeresultaterne, hvis det er nødvendigt, ved at bruge rullemenuerne over diagrammerne. Du kan begrænse resultaterne til en bestemt region, tidsramme, type Google-søgning - såsom websøgning eller billedsøgning - eller kategori. Brug af kategorier hjælper med at afklare tilfælde, hvor det samme ord har forskellige anvendelser i forskellige sammenhænge.

Klik på tandhjulsikonet og vælg "Download som CSV" for at gemme dataene i den aktuelle søgning som en kommasepareret værdifil. Denne fil fungerer med ethvert regnearkprogram, inklusive Excel eller regnearkfremviser på Google Drev.