Opret, Find og Modificer Notes med Siri i IOS

Siri kan oprette nye noter, ændre eksisterende noter og finde gamle, der hver især er bundet til det tværgående iOS & OS X Notes-app. Dette er et glimrende trick til at bruge i situationer, hvor du vil lave noter eller ændre en eksisterende, men du kan ikke bruge meget tid på at fade med din iPhone eller iPad.

For eksempel, næste gang du kører og lytter til radioen eller en interessant podcast og hører en bog eller et tv-show, der er nævnt, at du vil tjekke ud senere, har Siri noteret sig det ved at sige "Tilføj Shantaram til min læsning liste noter ". Eller næste gang du åbner køleskabet og opdager, at der ikke er mælk, skal du fortælle Siri at "Tilføj mælk til mine købmandsnotater." I mange tilfælde er det også meget nemmere at bare spørge Siri om at søge dine noter om et emne end det er at skrive noget ud på touch-tastaturet, og det kan også gøres ved at kalde Siri og sige noget som "Find mine notater fra februar om bøger." Her er et par sprogeksempler på hvordan dette kan fungere.

Oprettelse af nye noter

  • Lav et notat om (emne)
  • Opret en note om (sætning eller emne)
  • Bemærk at (der er sket en begivenhed)

Tilføj til eksisterende noter

  • Tilføj (element) til (emne) note
  • Tilføj (emne) til mine noter om (emne)

Søgning af noter

  • Find mine noter fra (dag, måned, år)
  • Find noter om (emne, emne, sætning)

Du har måske fundet ud af det selv ved at få Siri til at liste kommandoer, men det er ikke direkte indlysende, medmindre du enten er Winging-kommandoer på Siri eller graver rundt i Voice Assistants egne fortegnelser.

Tilføjelser og ændringer Synkronisering mellem iOS-enheder og Mac'er

Husk, at Notes automatisk synkroniseres mellem dine iOS-enheder og Mac'er, så længe hver enhed er konfigureret til at bruge den samme iCloud-konto. Dette er særligt nyttigt, hvis du beder Siri tilføje noget til en note, der også er fastgjort til skrivebordet i Mac OS X, da du kan være på farten med en iPhone og tilføje ting bare ved at tale, som derefter venter på dig Mac'en, når du kommer tilbage til det. En anden nyttig brug er at bruge Siri på denne måde til at udføre tankedumper, og ved at vide, at alle noter indhold synkroniseres mellem dine enheder, kan du hurtigt lave et notat om noget, der er værd og ikke bekymre dig om at glemme det eller at skulle skrive det ned.

Bare en anden fantastisk brug for Siri! Hoveder op til CultOfMac for at pege på funktionsfunktionen