Skift din Mac laptop til et seismometer med SeisMac

SeisMac rammer højt på den kølige og innovationsskala Mac Apps, ved at gøre din Mac laptop til et seismometer. OK, nogle af jer spørger sikkert dig selv: Hvad fanden er et seismometer? Det korte svar: Et jordskælvsdetektor! Faktisk opdages det al seismisk aktivitet, ikke kun jordskælv. SeisMac virker ved at tappe ind i din Mac-bærbare Sudden Motion Sensor og tegne enhver bevægelse på tre akser: op / ned, side til side og frem og tilbage. Det gør dette live og producerer øjeblikkeligt flere grafer. Sørg for at tjekke nedenstående skærmbilleder og downloade SeisMac!


Hvorvidt denne app faktisk vil være nyttig til at opdage eventuelle virkelige jordskælv, kan diskuteres, men ikke desto mindre er SeisMac simpelthen sjovt. Graferne den producerer er øjeblikkelige, og det registrerede selv små vibrationer og bevægelser, da jeg lagde min MacBook på et skrivebord. Udover at være underholdende kan SeisMac være en fantastisk måde at lære nogle grundlæggende på om jordens videnskab for børn (og voksne).

SeisMac er kompatibel med enhver Mac udstyret med en Sudden Motion Sensor, herunder MacBook, MacBook Pro og nogle PowerBook- og iBook-modeller.

SeisMac blev oprettet med støtte fra National Science Foundation
gennem Incorporated Research Institutions for Seismology, og det er Freeware!

Udvikler hjem
Hent nu

Vil du have mere sjov med din Macs pludselige bevægelsesføler?
Tjek:
iAlertU - Et alarmsystem til Mac laptops og
MacSaber - Skift din Mac til en lysbjælke.