Sådan laver du en rose ud af tastaturbogstaver

Det er muligt at lave forskellige mønstre og billeder med bare dit tastatur. Du kan lave alt fra en killing til en sky eller et kærlighedshjerte. Hvis du skriver designene direkte i en e-mail eller et chatvindue, vil mange af dem være sidelæns, men de er stadig ret effektive. Du kan tegne kunsten i en hvilken som helst teksteditor som Word, Notesblok eller TextEdit til Mac.

Åbn dit tekstredigeringsprogram. Skift skrifttypen til Courier eller Monaco. Kunsten ser meget bedre ud i en skrifttype med fast bredde, som disse.

Skriv et "@" efterfulgt af et ")". Du har nu toppen af ​​rosen. For at få stilken til at skrive tre streger "---" efterfulgt af et enkelt anførselstegn for at lave det første blad. Indtast yderligere to bindestreger "-" og et komma til dit andet blad ",". Din rose vil se sådan ud @) ---'--, ----. Rosen ser meget bedre ud i ovennævnte programmer.

Fremhæv rosen, og klik på "CTRL" -tasten. Mens du holder nøglen nede, skal du klikke på "C" for at kopiere din rose. Gå til din besked, eller hvor du vil sætte rosen. Klik på "CTRL" -tasten, hold den nede, og klik på "V" for at indsætte rosen på plads.