Sådan løses problemer med MSN Games Installer

MSN Games Installer bruges sammen med siden MSN Games til at downloade og installere flere gratis og betalte spil fra Microsoft-serveren til din harddisk, så du kan spille dem, når du vil. MSN Games sponsorerer turneringer med chancen for at vinde pengepræmier. Installationsprogrammet kan undertiden ikke fungere korrekt og enten ikke tillade spillet at downloade korrekt eller forårsage anden usædvanlig adfærd i dit system, mens det forsøger at installere. Fixing Installer er normalt en nem proces, hvis intet andet er galt med din computer.

Kontroller systemkravene. Hvert spil har sine egne specifikationer, der kræves for at spillet fungerer korrekt. Hvis spillet ikke installeres korrekt, kan det skyldes, at din computer ikke har de relevante specifikationer. Hvis det ikke gør det, installeres eller fungerer spillet ikke korrekt.

Genstart computeren og sluk for unødvendige programmer. Programmer kan ofte forstyrre hinanden, og hvis de slukkes, skal installationen gå hurtigere og med færre problemer.

Ryd din internetcache. På samme måde kan du have nogle cookies eller internetfiler, der er i konflikt med din download og installation. Slet dem for at se, om installationen fungerer bedre.

Tøm mappen Windows Temp. Du kan gøre dette ved at klikke på "Kør" i din Start-menu. Skriv "TEMP" i pop op-vinduet, og når mappen vises, skal du bruge menuen Rediger til at vælge alle filerne og slette dem.

Geninstaller spillet. Hvis spillet stadig ikke installeres korrekt, skal du muligvis have din computer til at se på eller kontakte MSN kundeservice.