Oplad iPhone hurtigere ved at bruge vekselstrøm

Hvis du har travlt med at oplade din iPhone, skal du sætte den i stikkontakten. Tilsyneladende kan du oplade din iPhone 23% hurtigere ved at bruge vekselstrømsadapteren i forhold til opladning af enheden via en USB-port ifølge test og mange førstehåndsrapporter.

Anecdotally har jeg oplevet, at opladning af en iPhone fra en stikkontakt også er meget hurtigere, så prøv det og du vil hurtigt se dig selv, at forskellen er temmelig imponerende i opladningstiden. For at få en god ide om tiden, skal du aktivere batteriets procentvise indikator på iPhone og derefter se den som den oplades, når den er sat i stikkontakten. Magic, Presto, AC-adaptere oplader iPhone hurtigere!

Sådan oplades iPhone hurtigere? Brug en vægoplader

Så ud over anekdotiske rapporter og personlige erfaringer blev der foretaget nogle afprøvninger som nævnt på TUAW, der viste 23% opladningshastighedsforøgelse ved at bruge en stikkontakt vs USB-port, og selvom testene især kan henføres til iPhone 4 fra erfaring, kan jeg bekræfte at en vekselstrømsadapter oplader iPhone 6, iPhone 5, iPhone 3 og 3GS hurtigere end USB-forbindelser til en computer. Hver iPhone synes at oplade hurtigere i en stikkontakt, ikke overraskende, måske, men hjælpsom.

Ja, du kan opladere iPhone hurtigere med en vægkontakt

Det virker. Der er ingen hurtigere måde at oplade en iPhone end at tilslutte den til en stikkontakt. Prøv det selv selv, forskellen er normalt ret indlysende og temmelig mærkbar. Bare et par minutter tilsluttet væggen giver det en hel del saft.

En anden observation, jeg har lavet, vedrører strømforsyningen fra bestemte USB-porte. For eksempel opkræver en 2010 MacBook Pro en iPhone meget hurtigere end min Hackintosh Netbook, men stadig langsommere end stikkontakten.

Bundlinje: Hvis din iPhone oplader langsomt, skal du sætte den i væggen med vekselstrømsadapteren for at øge hastigheden! Det oplades hurtigere, og du vil være ude og om igen på ingen tid.

Kender du andre tips til at fremskynde, hvor lang tid det tager at oplade din iOS-enhed? Lad os vide i kommentarerne.