Sådan oprettes gratis udskrivbare jubilæuskort online

Oprettelse af dit eget lykønskningskort er en måde at fejre og personliggøre en særlig lejlighed. At lave dine egne kort er især ideelt til lejligheder som jubilæer, fordi det ved at tage sig tid og kræfter til at producere noget, der er skræddersyet specifikt til jer begge, viser den anden person, hvor meget du virkelig holder af dem. Opret og udskriv dine egne jubilæumskort ved at henvise til online skabeloner.

Find gratis, udskrivbare jubilæumskortskabeloner online fra en række kilder (se Ressourcer). Vælg enten en tom skabelon eller en foruddefineret.

Brug en af ​​de tilpassede muligheder, der tilbydes online, såsom skrifttypefarve og størrelse, muligheden for at skrive din egen besked og vælge din egen sidekant. Nogle kilder tilbyder disse tilpasningsværktøjer, mens andre ikke gør det.

Vælg "Download jubilæumskort", når du er tilfreds med dit tweaked design, og gem det på din computer.

Åbn dit downloadede kort i et grafisk redigeringsprogram, såsom Paint eller Paintshop Pro. Tilpas dit kort endnu mere ved at bruge de værktøjer, der tilbydes i redigeringsprogrammet, såsom at oprette en mere avanceret skrifttype, tilføje clipart og indsætte et foto af dig og din ægtefælle.

Udskriv dit færdige jubilæumskort på karton eller pergamentpapir, og fold det om nødvendigt, hvis det er nødvendigt.

Tips

Skær en guldstjerne eller et fotomærkat i en cirkel og brug det til at forsegle konvolutten på dit jubilæumskort for et elegant og elegant touch. Pynt dit jubilæumskort endnu mere ved at pryde det også med bånd og glitter.

Advarsler

Pas på malware og vira, når du downloader fra Internettet. Kontroller altid, at du downloader fra et betroet websted.