Sådan lærer du Microsoft Excel

Excel er et regnearksprogram, der er tilgængeligt for både Windows- og Macintosh-computere og er en del af Microsoft Office, en af ​​de mest populære og ikoniske softwarepakker. Excel giver brugerne mulighed for at oprette alle mulige formler, makroer og grafer, hvilket giver programmet god funktionalitet. Undervisning i Excel kan være udfordrende, hovedsagelig fordi Microsoft smider flere klokker og fløjter med hver ny version.

Trin 1

Sådan lærer du Microsoft Excel

Sørg for, at den studerende er fortrolig med grundlæggende computerfunktioner. Der er ingen mening i at forsøge at lære nogen om værktøjslinjer og formler, når de ikke engang er sikre på, hvad et højre museklik er.

Trin 2

Struktur din pensum, så alle de vigtige ting er klart defineret først. Det hjælper ikke at lære om formler, når de ikke ved, hvad en kolonne er. Disse emner inkluderer de fysiske attributter (rækker, kolonner, celler og regneark), enkle funktioner (valg, import, tilføjelse og sletning af celler) og flere regneark.

Trin 3

Sådan lærer du Microsoft Excel

Start med de grundlæggende kommandoer, og lær derefter de studerende de kommandoer, der findes på værktøjslinjen, og hvordan man tilpasser værktøjslinjen. Formatering af cellerne (skrifttype, farve, størrelse, kanter og justering) skal også være dækket her.

Trin 4

Excel er et regnearksprogram, der er tilgængeligt for både Windows- og Macintosh-computere og er en del af Microsoft Office, en af ​​de mest populære og ikoniske softwarepakker. Excel giver brugerne mulighed for at oprette alle mulige formler, makroer og grafer, hvilket giver programmet god funktionalitet. Undervisning i Excel kan være udfordrende, ...

Demonstrer, hvordan du bruger graffunktionen, pivottabeller og avancerede beregninger. Studerende skal også vide, hvordan man linker regneark, hvordan man opretter forskellige typer diagrammer og om cellereferencer (både relative og absolutte).

Excel \ nundervisning \ nmicrosoft \ nlessons \ nspreadsheet

Til sidst skal du røre ved nogle af de avancerede funktioner i Excel. Disse inkluderer prognoser til trendanalyse, tilpasning af regneark og avancerede makroer.