Instruktioner til Casio HR-8TE

Beregning af summer er ikke altid muligt i dit hoved. Regnemaskiner kan hjælpe dig med at udarbejde en kompliceret sum hurtigt og nemt til tilfælde som at samle en regning eller et udgiftsark. Casio HR-8TE er en grundlæggende lommeregner, der også kommer med en papirudskrivningstilstand, så du kan udskrive en kopi af de beløb, du har foretaget for at forklare dem. Lommeregneren kan let betjenes og kan skifte mellem "Print" og "No Print" -tilstand, når du ikke ønsker at spilde papir og blæk.

Trin 1

Åbn batterirummet på bunden af ​​enheden. Isæt fire AA-batterier, og sørg for, at "+" - og "-" enderne er korrekt orienteret med de matchende porte. Luk batterirummet.

Trin 2

Tænd lommeregneren ved at trykke på "AC" -knappen.

Trin 3

Skub toppen af ​​papirrummet af. Før enden af ​​papirrullen ind i papiråbningen, der er skjult nedenunder. Tryk på "Feed" -knappen for at tage papiret ind i regnemaskinen. Udskift toppen af ​​papirrummet.

Trin 4

Tryk på "PRT" -knappen for at skifte mellem "Udskrivning" og "Ikke-udskrivning" -tilstand, som vises i den øverste kant af lommeregnerskærmen.

Tryk på regnemaskinerne for at udføre summer.