Sådan finder du en virksomhed ved at søge på faxnummer

Virksomheder bruger faxnumre til at modtage papirkommunikation. En virksomheds faxnummer er typisk en del af dens kontaktoplysninger. Som et resultat, når en virksomhed kører en reklame, bygger en hjemmeside eller steder kontaktoplysninger i telefonbogen, faxnummeret er til rådighed til at søge. For at finde en virksomhed ved at søge på faxnummer findes der flere ressourcer. Du kan foretage en online-søgning eller bruge en mere traditionel metode til at finde kontaktoplysninger.

Besøg Intelius for at søge efter et faxnummer. Intelius er et online efterretningsfirma med mere end 20 milliarder poster, ifølge selskabets hjemmeside. Besøg webstedet (se Ressourcer) og klik på "Omvendt telefonopslag." Indtast faxnummeret, og klik på knappen "Søg". Intelius giver byen, staten og amtet gratis. Du kan købe den fulde rapport for $ 4,99 fra juli 2010.

Foretag en søgning ved hjælp af en søgemaskine. Søgemaskiner - for eksempel Bing, Google eller Yahoo! - indekserer websteder. Hvis virksomheden har et websted, virksomhedsannoncer eller gule sider, kan søgemaskinen give virksomhedsoplysninger. Indtast faxnummeret, og udfør søgningen. Gennemgå resultatsiden for søgemaskinen, og registrer virksomhedens kontaktoplysninger.

Ring "411" for at kontakte informationsoperatøren. Angiv faxnummeret og anmod om en omvendt virksomhedsopslag. Registrer kontaktoplysningerne for virksomheden.