Nyheds Flash: Lad ikke din iPhone 6 falde [Videoer]

Hvis du planlagde at droppe din smukke nye iPhone 6 eller iPhone 6 Plus på beton eller en anden hård overflade, vil du måske overveje dine planer, eller måske købe en sag . Hvorfor kan du spørge? Nå, og det kan komme som et chok, så det bliver så godt, men det viser sig, at en elektronisk gadget, der består af bearbejdet glas og aluminium på en hård overflade, kan medføre, at glasset går i stykker Forestil dig det!


Denne åbenbarende nyhed blev bekræftet af PhoneBuff, der købte to nye iPhone 6-modeller, og faldt dem begge på jorden, selvfølgelig på kameraet. Hvis dette lyder fuldstændigt meningsløst og dumt, og selvfølgelig vil min lille introduktion tyde på, at det er lidt på 'duh'-siden, skriv det ikke helt af endnu. Disse stunts er kendt som "drop tests" for os i geeksamfundet, og mens de er smertefulde at se på og ofte betragtes som meningsløse af normale mennesker, tjener de noget legitimt formål i den forstand, at de giver brugerne mulighed for at få en ide om hvor skrøbelig eller hård en enhed er, når den er faldet ... og gætte hvad vi alle sammen falder vores telefoner nogle gange.

Her er den pågældende video med en iPhone 6 og iPhone 6 Plus faldet på en række forskellige måder, og ja, skærmen skærer på begge modeller.

Men før du beslutter dig for, at iPhone 6 er et wuss, fordi glasset knuste, da du faldt først og fremmest på beton, skal du overveje denne anden drop-test-video fra AndroidAuthority. Prøverne er stort set de samme, og de slipper først, tilbage først og på siden, men ... denne gang overlever iPhone 6 og iPhone 6 Plus helt uden glasbrud. Interessant.

Selvfølgelig er ingen to dråber de samme, og derfor ser iPhones rigtig godt ud i den anden video, men bryder i den første video, så det giver os ikke meget med et stort indtryk af den samlede sejhed eller skrøbelighed i iPhone 6 linje.

Takeaway skal nok være dette; hvis du er bekymret for at droppe din iPhone 6 og bryde den, kan du investere i en god iPhone 6 sag for at tilføje en smule beskyttelse. Hvis du ikke er bekymret for at droppe din telefon, skal du gå rundt om dit liv. Hvis du stadig er paranoid om at bryde de 6 nye flotte skærmbilleder med eller uden at bruge en sag, kan du altid få en forsikringspolice af sorter ved at købe AppleCare + for $ 100, og så skal du bare betale et gebyr på $ 89 for at erstatte skærmen, hvis du tilfældigvis bryder den gennem utilsigtet skade. Ellers skulle du enten betale for skærmen reparere ud af lommen til uanset om det koster det, eller værre, køb en ny iPhone 6 til fuld pris.

Åh og langs emnet at droppe en iPhone, er her en ekstra smule humor (eller horror) ud af Australien; den første iPhone 6-køber i nationen blev interviewet på tv og ... straks faldt iPhone 6. Ups.

Så hvis du er tilbøjelig til at droppe iPhones, overvej at bruge en sag, okay? Der er masser af iPhone 6 og iPhone 6 Plus tilfælde til salg allerede , så find en der virker for dig.