Sådan spoof du din MAC-adresse i Mac OS X

En MAC-adresse er en unik identifikator, der er tildelt dit netværkskort, og nogle netværk implementerer MAC-adressefiltrering som en sikkerhedsmetode. Spoofing af en MAC-adresse kan ønskes af flere grunde, og det er meget nemt at forfalske din MAC-adresse i Mac OS X 10.4, 10.5, 10.6, 10.7, OS X 10.8 og OS X 10.9. Med henblik på denne artikel vil vi antage, at du vil spoof din Macs trådløse MAC-adresse, hvilket betyder dit Wi-Fi-kort. Uden yderligere ado er her en tre-trins proces om, hvordan man gør netop det ...

Henter din nuværende MAC-adresse

For det første vil du have din nuværende trådløse MAC-adresse, så du kan sætte den tilbage uden genstart. Start programmet Terminal og skriv følgende kommando:

ifconfig en1 | grep ether

Du ved, at du kan se noget som:

ether 00:12:cb:c6:24:e2

Og værdierne efter 'ether' makeup din nuværende MAC-adresse. Skriv dette ned et sted, så du ikke glemmer det. Hvis du gør det, er det ikke verdens ende, du skal bare genstarte for at nulstille det fra en ændring.

Bemærk, det er muligt, at din Mac har wi-fi-kortet på en0, så det kan være nødvendigt at justere strengen i overensstemmelse hermed.

Spoofing en MAC-adresse

For at spoof din MAC-adresse skal du blot angive den værdi, der returneres fra ifconfig til en anden hex-værdi i formatet aa: bb: cc: dd: ee: ff. Du kan generere en tilfældig, hvis det er nødvendigt.

I dette eksempel sætter vi vores trådløse MAC-adresse til 00: e2: e3: e4: e5: e6 ved at udstede følgende kommando:

sudo ifconfig en1 ether 00:e2:e3:e4:e5:e6

Sudo-kommandoen kræver, at du indtaster din rodadgangskode for at foretage ændringen.

Igen bruger nogle Mac'er en0, så hvis du løber ind i problemer, kan du prøve det.

Bekræftelse af den forfalskede MAC-adresse fungerede

Hvis du vil kontrollere, at spoofet fungerede, skriv den samme kommando som tidligere:

ifconfig en1 | grep ether

Nu vil du se:

ether 00:e2:e3:e4:e5:e6

Betydningen af ​​din MAC-adresse er nu den værdi, du angiver den til. Hvis du vil bekræfte spoofet yderligere, skal du bare logge ind på din trådløse router og se på listen "tilgængelige enheder" (eller vedhæftede enheder), og din spoofede MAC-adresse bliver en del af denne liste.

Hvis du vil sætte din MAC-adresse tilbage til dens reelle værdi, skal du blot udstede ovenstående ifconfig-kommandoer med den MAC-adresse, du hentede i trin 1. Du kan også genstarte din Mac.

God fornøjelse!

Bemærk: Læser Dee Brown påpeger følgende, hvilket kan hjælpe nogle brugere med problemer: "at køre 10.5.6 skal du gøre tricket for at adskille fra netværket. **** KØR IKKE LUFTFART FRA ****. Hvad du skal gøre er at klikke på din lufthavn og klikke på netværk og indtast noget falsk navn som netværket ssid. Så mens det forsøger at forbinde klik annullere. På dette punkt kan du spoofe ved hjælp af sudo ifconfig en1 ether kommandoen "

Andre læsere påpeger, at Dee Browns trick virker i 10.5.7 og derover også. Tak Dee!

Opdatering: Hvis du stadig har problemer med MAC-adressespoofing i Leopard eller Snow Leopard, virker ovenstående metode stadig, men prøv at løsne med ethvert trådløst netværk, men hold din trådløse lufthavn på (som nævnt ovenfor) - en nem måde at gøre dette på er at skrive følgende i kommandolinjen:

airport -z

Bemærk, at du skal have kommandoen 'airport'-kommando til at fungere for brugere. Du kan gøre det ved at kopiere og indsætte denne kommando i Mac Terminal:

sudo ln -s /System/Library/PrivateFrameworks/Apple80211.framework/Versions/Current/Resources/airport /usr/sbin/airport

Når du er adskilt fra netværket, skal du kunne spoof din MAC-adresse som normalt

Opdateret 2/28/2012 : Til Mac OS X Lion er lufthavnsgrænsefladen nu kaldet "Wi-Fi" og dermed er kommandoen til at spoof en MAC-adresse i OS X 10.7, OS X 10.8 Mountain Lion og OS X Mavericks, :

sudo ifconfig en0 Wi-Fi aa:bb:cc:dd:ee:ff

For nogle computere kan Wi-Fi være grænsefladen, men du spoofer ved at angive "ether" i stedet.

sudo ifconfig en0 ether aa:bb:cc:dd:ee:ff

Husk at adskille fra ethvert netværk på forhånd med "airport -z", mens kortet holdes aktivt. Hvis du fortsat har problemer eller modtager en "dårlig værdi" -meddelelse, skal du prøve at slukke og tænde det trådløse NIC igen ved at bruge følgende:

sudo ifconfig en0 down

Aktiver nu NIC:

sudo ifconfig en0 up

Fortsæt derefter med at forfalske MAC-adressen:

sudo ifconfig en0 ether aa:bb:cc:dd:ee:ff

Hvis du genaktiverer netværkskortet, kan det blive tilsluttet det sidste tilgængelige trådløse netværk.

MAC-adressen skal forblive spoofed indtil genstart, men du kan altid kontrollere, hvad din MAC-adresse er i GUI eller kommandolinjen med networketup -listallhardwareports, hvis du er nysgerrig efter den aktuelle status.