Sådan afbrydes internetforbindelser

Uanset om du foretager fejlfinding på din forbindelse eller bare vil få noget arbejde udført uden distraktioner, er det undertiden nødvendigt at slukke for internettet et stykke tid. Hvis du bruger en computer derhjemme, kan dette gøres så let som at slukke for din router eller frakoble netværkskablet. Men hvis du har brug for en computer for at forblive afbrudt, eller hvis du bruger offentlig trådløs, er her de grundlæggende trin for at få din computer offline.

Afbryd pc-internetforbindelser

Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af din computerskærm for at åbne din Start-menu. Klik på ikonet "Kontrolpanel".

Åbn dine netværksforbindelser. Hvis du bruger Windows XP, skal du klikke på ikonet "Netværks- og internetforbindelser". Klik på ikonet "Netværksforbindelser". Hvis du bruger Windows 7, skal du finde menuoversigten med titlen "Netværk og internet." Klik derefter på "Netværks- og delingscenter."

Højreklik på den internetforbindelse, du vil afbryde. Dette åbner en rullemenu med mange muligheder. Klik på "Deaktiver".

Afbryd Mac-internetforbindelser

Åbn Apple-menuen. Klik på "Systemindstillinger".

Klik på "Netværk". Vælg den forbindelse, du vil deaktivere, enten "Ethernet" eller "Lufthavn". Dette åbner pop op-menuen IPv4.

Skift IPv4-indstillingen til "Manuelt".