Fordele og ulemper ved flip-telefoner

Med fremkomsten af ​​nye stilarter af telefoner bliver flip-telefoner hurtigt fortidsminder. På trods af den prangende berøringsskærm og glidende telefoner, der oversvømmer markedet, tilbyder flip-telefoner nogle grundlæggende fordele på grund af deres enkelhed i design. Hvis du ikke kan beslutte, om du vil købe en flip-telefon eller en touchscreen-telefon, er der nogle ting, du skal overveje, inden du foretager dit valg.

Tastaturbeskyttelse

Hvis du er træt af konstant at "lommeopkalde" tilfældige kontakter fra din adressebog, kan du være interesseret i at skifte til retro-flip-telefonen. I modsætning til berøringsskærm og glidende telefoner, som altid har eksponeret tastaturer eller kontroller og nogle gange kan hoppe rundt i en lomme eller pung i lige de rette vinkler for at ringe til den ven, du ikke rigtig taler med, skal du vende telefoner fysisk sammen for at beskytte tastaturet mod enhver uønsket brug.

Skærmbeskyttelse

Hvis du har en ny telefon med berøringsskærm, er du måske lidt paranoid for, at skærmen går i stykker, hvis du taber den, eller at den ridser, hvis den kolliderer med noget i din pung eller lomme. Flip-telefonen foldes for at dække skærmen, når den ikke er i brug, hvilket giver skærmen og tastaturet en holdbar skal, der er mindre tilbøjelige til at blive punkteret eller brudt, hvis de tabes.

Pris

Fordi flip-telefonen er en stil fra fortiden, kan du generelt finde dem for mindst 100 dollars mindre (på offentliggørelsestidspunktet) end den nye generation af glidende eller berøringsfølsomme telefoner. De fleste mobiltelefonselskaber tilbyder flip-telefoner gratis eller lave omkostninger ved køb af en plan. Hvis du leder efter en måde at spare penge på, er flip-telefonen valget for dig.

Slitage

Den eneste potentielt svage del af flip-telefonen er dens hængsel, der lider under slitage ved hård brug. I modsætning til berøringsskærmstelefoner, der ikke har fysiske bevægelige dele, kan klappetelefonens hængsel løsnes eller knække over tid. Hvis telefonen åbnes hurtigt eller kraftigt, kan hængslet gå i stykker, hvilket giver dig den opgave at udskifte telefonen.

Sus fra fortiden

Fordi flip-telefoner er ude af stil på tidspunktet for offentliggørelsen, er det svært at finde en flip-telefon med alle klokker og fløjter i nye touchscreen-telefoner. Selvom mange fliptelefoner er designet til at surfe på internettet, er skærmene ofte for små til at kunne læses tydeligt. Tastaturet kan også være svært at bruge som et navigationsværktøj. Hvis du leder efter en telefon, der let kan surfe på internettet, kan en større touchscreen-telefon eller telefon med et komplet tastatur være det bedre valg.