Deaktiver hæve for at lytte til lydmeddelelser i iOS for at forhindre underlig stemme tekst adfærd

Raise To Listen er en praktisk funktion i moderne versioner af iOS, der giver dig mulighed for bogstaveligt at hæve din iPhone for at lytte til en modtaget lydbesked og reagere ved at sende en ny stemme tekst. Men funktionen er ikke helt pålidelig for alle brugere (især dem, der bruger et iPhone-tilfælde mere i et øjeblik) og som følge heraf kan det forårsage nogle irritationer, hvor en meddelelse er utilsigtet markeret som lyttet eller afspillet, og fordi lyd meddelelser fjerner sig som standard, disse lydbeskeder kan forsvinde fra din iOS-enhed uden nogensinde at lytte til dem. Måske endnu mere irriterende er, at nogle tredjepartssager og beskyttende skærmprodukter kan medføre, at funktionen Raise to Listen Response udløser på uhensigtsmæssige tidspunkter eller afskæres midt i en stemme tekst, undertiden sender en lydmeddelelse, der er ufuldstændig.


Som du måske har gættet nu, hvis lydmeddelelser "Hæv til at lytte" fejler, kan du ofte løse problemerne ved at fjerne sagen eller et tredjeparts beskyttende skærmlag fra iPhone. Men det er ikke altid rimeligt for nogle brugere, der er tilbøjelige til at droppe deres enheder, men det er ikke tilfældet. Fejlsøgning Hæve til Lytning er derfor svært for os, der er afhængige af beskyttelsessager, så en anden mulighed er simpelthen at deaktivere hævning til lyt og hæv til svar funktion for nu og forhindre ukorrekt lytte- eller responsadfærd.

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Beskeder"
  2. Rul ned under 'Audio' og vip knappen for "Hæve til Lyt" til OFF-positionen

Meget ligetil, og mens du mister funktionen Hæve til Lyt og Hæv til svar, forhindrer du også den inkonsekvente adfærd, der forårsager, at meddelelser læses før du hører eller sendes, inden du er færdig med optagelsen.

Interferens med nærhedssensoren er en sandsynlig årsag til underlig lydmeddelelsesadfærd

Så hvorfor løfter Raise to Listen ikke altid konsekvent, eller fejlagtigt opdager, at du forsøger at lytte til eller optage en besked? Det er svært at sige med fuldstændig sikkerhed, men for mange brugere er problemet ikke i virkeligheden Raise to Listen i iOS, men snarere det tredjeparts tilfælde eller beskyttelsesskærm, de har lagt på deres iPhone. Dette er især tilfældet, hvis iPhone-etui er en af ​​de store beskyttelsesmodeller, hvor det kan dække eller forstyrre en del af nærhedsdetektoren, der er placeret nær iPhone-højttalerens højttalerhøjttaler, hvilket her er påpeget:

Dette er ganske nemt at se på en hvid iPhone, men sorte iPhones gemmer sensoren meget godt og gør den næsten usynlig. På samme måde kan mange af de klare beskyttelsesplastikafskærmninger, der placeres på iPhone-skærme for at beskytte dem mod ridser, forstyrre hæve til at lytte og få det til at virke underligt. Selvfølgelig ville en anden løsning være at skære den del af plastikskærmen (eller -kassen), der dækker den pågældende sensor, men med nogen masse, der blev tilføjet til iPhone, kan det stadig ikke fungere helt som det var beregnet, så køb en sag, der ikke blander sig med sensoren kan være en bedre løsning. Eller bare deaktiver indstillingen, hvis du finder det irriterende.