Sådan får du nogen til at foreslå i "The Sims 3"

"The Sims 3" giver dig mulighed for at oprette dine egne karakterer og interagere med andre i virtuelle daglige situationer. Et af målene for nogle Sims-spillere er at gifte sig og stifte familie i spillet. For at gøre dette skal du finde nogen, som din Sim-karakter kan gifte sig med. Når du har fundet nogen, du gerne vil gifte dig med, skal du interagere med den person for at opbygge et venskab, indtil du kan blive gift.

Introducer din sim til den person, du gerne vil gifte dig med. Din første interaktion giver dig en idé om, hvorvidt du er kompatibel. Hvis personen får en negativ reaktion med det samme, skal du vælge en anden.

Klik på den anden sim, og vælg venlige interaktioner en ad gangen. Brug forskellige interaktioner for at forhindre den anden sim i at kede sig. Du kan gentage interaktioner, men brug ikke den samme to gange i træk. Undgå at bruge negative interaktioner, såsom drille og kæmpe.

Overvåg niveauet af venskab mellem de to simmere. Når venskabsniveauet stiger, vil du finde flere interaktionsmuligheder.

Brug de romantiske interaktioner, når simmene har nået niveauet med gode venner eller bedste venner. Før dette punkt vil den anden sim sandsynligvis have en negativ reaktion på interaktionen, som vil sætte dig tilbage i din rejse mod forslaget.

Spørg den anden simm, hvordan de lejlighedsvis har det, for at sikre, at alle deres behov er opfyldt. Hvis de er utilfredse med noget eller ikke har opfyldt behov, vil de fortælle dig, når du spørger, og du kan hjælpe dem med at imødekomme disse behov. At foreslå, når den anden sim er ulykkelig, resulterer i afvisning.

Brug indstillingen til at foreslå at gå konstant, når det vises. Så længe den anden sim er glad, accepterer de dit forslag.

Opbyg den romantiske interesse yderligere ved hjælp af en kombination af romantiske muligheder, såsom at kysse, kramme og holde i hænderne og venlige muligheder, såsom at tale og begejstre.

Vælg foreslå ægteskab, når det ser ud, og begge er glade og får dine behov opfyldt.

Tips

Sims skal i det mindste være en ung voksen for at foreslå ægteskab, selvom de kan gå støt som teenagere. At bede den anden sim om at flytte ind kan fremskynde forslagsprocessen, da du derefter kan kontrollere begge mennesker og lettere se, hvor glade de er.