Sådan starter og stopper du en timer på iPhone og iPad med Siri for Easy Countdowns

Uanset om du venter på dit yndlingsprogram til at komme på tv, en våd maling til tørring eller den kyllingparmean til at lave mad i ovnen, skal vi alle bruge en nedtælling for at hjælpe os med at vente på noget i det normale liv. Heldigvis har iPhone og iPad en sådan funktion bygget lige ind, og takket være vores yndlings digitale assistent sætter Siri indstilling af en timer i iOS om så enkelt som det muligvis kan være.


Ligesom mange andre Siri-kommandoer er hemmeligheden ved at bruge en timer med Siri at bruge naturlige sprogkommandoer og instruktioner. For at manipulere nedtællingen og timeren er det bare et spørgsmål om at kalde Siri som sædvanlig og derefter sige en af ​​følgende kommandoer, der starter, stopper eller annullerer nedtælling på din iPhone eller iPad - og ja, timeren er færdig med en visuel indikator tæller ned den indstillede tid, hvis du faktisk vil se nedtællingen også.

Siri Timer-kommandoerne er som følger, hold nede Hjem-knappen på iOS-enheden for at bringe Siri om og så sige en af ​​disse:

"Indstil en timer til (tid)"

Dette starter timeren for den angivne tid. For eksempel, "Indstil en timer i 15 minutter".

"Stop timer"

Dette stopper / stopper den aktive timer.

"Resume timer"

Start den tidligere pausede timer, hvor den blev slukket.

"Annuller timer"

Afslut timeren og nulstil den.

"Slet alle timere"

Fjern alle timere fra Clock-appen (fungerer også med andre urkommandoer).

Når timeren løber ud, lyder en alarm, der giver dig besked om, at timeren er op, og at du bør kontrollere, hvad du venter på. Eller ikke, men ingen ønsker brændte cookies, ikke?

For dem der ikke vidste, fungerer disse tricks, fordi Siri fungerer som en grænseflade til Clock-appen, der følger med iOS. Du kan finde alle timere og nedtællingen live i fanen "Timer" i Clock-appen, hvis du vil se dem eller manipulere dem manuelt, men med de førnævnte Siri-stemmekommandoer, der ikke er nødvendige på en iPhone eller iPad.

At stole på Siri for at indstille en timer er ekstraordinært nyttigt til madlavning, især hvis du har hænder dækket af madlavningsingredienser, men du skal indstille en timer til dit mesterværk. Et godt trick til køkkenet er at holde din iPhone eller iPad i en lynlåst plastikpose for at beskytte mod spild og ingredienser, så du kan smudre dine cookie dejede fingre over hele posen og ikke bekymre dig om at beskadige iOS-enheden. Og ja, Siri kan høre kommandoer gennem ziplock tasken helt fint.