Sådan låser du op for alle evner på "Shaolin Monks"

"Mortal Kombat: Shaolin Monks" er et action-eventyrspil til PlayStation 2 og Xbox, der inkluderer adskillige oplåsbare ting, inklusive spiltilstande, karakterer og evner. I modsætning til de fleste "Mortal Kombat" -spil fokuserer "Shaolin Monks" primært på en eventyrtilstand, der giver spillerne mulighed for at låse karakterer op til arkadetilstanden ved at komme igennem historien. Hver evne giver karakteren mulighed for at nå eller få adgang til nye områder, hvilket muliggør fremskridt i historien. Ofte opnås ikke nye evner, før en anden er låst op, hvilket gør det umuligt at springe indhold over.

Evner

Lås op for længdespring-evnen. Besejr Oni Warlord i Goro's Lair, og tag fat i opstartsmønten. Long Jump øger din karakters springevne.

Lås op for ruinens knytnæve. Besejr Kitana i Wu Shi Academy, og tag fat i startmønten. Fist of Ruin giver spillerne mulighed for at smadre gennem statuer og andre sådanne genstande.

Lås op for Wall Run. Gå tilbage til området af Wu Shi Academy med akvædukterne og ilden, og løb langs toppen af ​​muren, indtil en statue blokerer stien. Brug Fist of Ruin til at smadre gennem statuerne. Find Wall Run-mønten i det nye område. Wall Run giver karakteren mulighed for at løbe langs vægge.

Lås op for vægklatringen. Besejr krybdyr i den levende skov, og tag fat i opstartsmønten. Wall Climb giver karakteren mulighed for at klatre op ad væggene.

Lås op for Wall Jump. Efter at have besejret Baraka og gå ud af Soul Tombs-portalen til Wu Shi Academy, løb langs det strømmende vand ved hjælp af Wall Run-evnen og knus statuen med Fist of Ruin. Spring nedenfor for at opnå Wall Jump-evnen. Wall Jump giver karakteren mulighed for at hoppe eller sparke ud af vægge.

Lås op for Double Jump. Besejr Goro i ødemarkerne. Double Jump giver karakteren mulighed for hurtigt at springe to gange for at flygte eller nå nye områder.

Lås op for svingningsevnen. Sving kan låses op på to måder, enten gå til portalområdet, hvor Sub-Zero forlod din fest og gå ind i Dead Pool og lancere fem fjender på kroge, der hænger over, eller besejr Scorpion i Netherrealm. Tag fat i startmønten for at lade din karakter bruge stykker af miljøet til at svinge over huller.