Hvad er en Asus Direct Link?

Asus Direct Link, ellers kendt som AI Direct Link, er en teknologi, der giver brugerne mulighed for at oprette et fildelingsnetværk. Funktionen understøtter gigabit Ethernet-hastigheder, forudsat at alle computere i netværket også understøtter sådanne hastigheder.

Fungere

Asus byggede AI Direct Link direkte ind i udvalgte bundkort, såsom P5E, P5Q og P5N-D. AI Direct Link-brugere har en placering kendt som en "indgående mappe." De kan placere enhver fil i denne mappe for at gøre den tilgængelig for alle i netværket.

Fordele

AI direkte linkforbindelse gør det muligt for brugere at dele filer med hastigheder i gigabit pr. Sekund (Gbps), det vil sige i milliarder bit per sekund. Disse hastigheder giver mulighed for hurtig overførsel af store filer. For eksempel kan en 90-minutters digital video tage timer at overføre med megabit pr. Sekund, men kun minutter med gigabit-priser.

Overvejelser

For at aktivere funktionen skal brugerne forbinde den direkte Link-kompatible computer til en anden computer med en gigabit Ethernet-controller. Den anden computer skal også have Asus Direct Link-værktøjet installeret.