Oplysninger om Netflix

Udtrykket "at se Netflix" er nu lige så allestedsnærværende som "at se tv" havde været i årtier tidligere. Netflix erobrede imidlertid ikke verden lige ud af porten - virksomheden sporer sin historie tilbage til 1997, da det startede som en online dvd-udlejningstjeneste. I sin moderne iteration som verdens mest fremtrædende streamingvideoplatform tilbyder Netflix et stadigt skiftende bibliotek med video-on-demand, men du får mere ud af din tid med appen, hvis du gør dig bekendt med tjenesten ud over det grundlæggende .

En lille historie

I 1999 havde Netflix vedtaget en abonnementsmodel: da du tilføjede film, du ville se på din onlineliste eller "kø", sendte Netflix dig en eller to dvd'er på én gang, som du derefter sendte tilbage i bytte for andre film i din kø. Da 2007 rullede rundt, havde Netflix flyttet fokus til streaming video, netting 20 millioner brugere inden 2010. Netflix abonnementsbaserede streamingtjeneste giver dig øjeblikkelig adgang til et omfattende bibliotek med spillefilm, tv-udsendelser og dokumentarfilm via brug af en gratis app, der er kompatibel med snesevis af forskellige internetaktiverede enheder.

App Grundlæggende

For at bruge Netflix skal du have et abonnement - du kan tilmelde dig via appen - en bredbåndsinternetforbindelse og en online-aktiveret enhed med Netflix-appen. Enheder som computere, smart-tv og Blu-ray-afspillere, tablets, smartphones og videospilkonsoller understøtter appen, som du kan downloade gratis via din enheds online markedsplads. Når appen er installeret, og dit abonnement er aktivt, logger du ind med et brugernavn og en adgangskode og gennemse tjenestens videobibliotek, som inkluderer high-definition indhold. Du kan vælge at se kommerciel gratis film eller tv med det samme eller tilføje ting, du vil se senere i din kø.

Netflix af numrene

I begyndelsen af ​​2015 abonnerede mere end 57 millioner mennesker i næsten 50 lande på Netflix. Sent 2014-data fra ComScore viste, at omkring 32 procent af amerikanerne havde et abonnement med en markant højere procentdel blandt årtusinder og dem med børn. Disse seere er langt mere tilbøjelige til at se - eller endda binge-watch - shows på deres egen tidsplan i stedet for at se planlagt netværksprogrammering på tv. Selvom Netflix ikke frigiver specifikke tal, estimerede 2012-data fra BGR, et websted med fokus på mobil- og forbrugerelektronikmarkedet, at dets streamingbibliotek indeholdt ca. 13.000 forskellige titler.

Catering din oplevelse

Netflix tilskriver meget af sin succes sin skræddersyede brugeroplevelse. En funktion, der begyndte på DVD-dagene, tilbyder appen anbefalinger baseret på din seerhistorik, og hvordan du vurderer det indhold, du har set. Afhængigt af enheden kan du oprette individuelle seerprofiler for hvert medlem af husstanden. Du kan også bruge en konto på tværs af enheder - for eksempel kan du se en halv film på dit smart-tv og genoptage den senere på din tablet. I 2013 og 2014 begyndte Netflix at markere et Emmy-vindende originalt indhold; abonnenter har eksklusiv adgang til hitshow som f.eks Korthus og Orange er det nye sort.