Hvad er en ACH-fil?

En ACH-fil er en fil med filtypen .ach, som oftest er forbundet med Medlin Accounting. Det bruges almindeligvis af banker og kan også kaldes "NACH" eller "NACHA" -formatet.

Formål

En ACH-fil bruges af banker i processen med at oprette automatiske indbetalinger af lønsedler på medarbejdernes bankkonti.

Downloads

Software, der understøtter oprettelse og åbning af ACH-filer, inkluderer ACH File Pro, Treasury Softwares ACH Universal og Brothersofts Easy ACH File Creator.

Funktioner

ACH-programmer kan give dig mulighed for at se, redigere og validere ACH-filer. Andre funktioner kan omfatte oprettelse af batcher til returnering og vanæret returnering samt meddelelser om ændringer.

Anbefalinger

For at optimere hukommelsen og opbevaringen til ACH-filer anbefales det, at du kører en gratis præstationsscanning på din computer såvel som at scanne din pc for forældede drivere, der kan forårsage andre systemfejl.

Advarsler

Hvis du prøver at bruge eller åbne en ACH-fil, og en fejlmeddelelse, der siger, at ACH-filerne ikke kan åbnes, skal du være sikker på at du har identificeret et program, der kan åbne ACH-filer. Hvis du har, kan din registreringsdatabase blive beskadiget, og det anbefales, at du kontrollerer din registreringsdatabase for filtilknytningsfejl.