Sådan afblokeres en IP til Webmin

Webmin giver brugerne mulighed for at administrere forskellige komponenter online og på ens computer, når de bruger Unix-operativsystemet. Med Webmin har brugerne mulighed for at blokere webadgang fra specifikke IP-adresser og brugere - fjerne al og al adgang til alt indhold på det ejede websted. Både blokering og fjernelse af blokering af IP-adresser i Webmin er enkel og kræver ikke omfattende kodefærdigheder eller tid.

Åbn din computers internetbrowser, og log ind på dit websteds vært for at redigere dit websteds filer. Alternativt kan du oprette forbindelse til dit websted ved hjælp af et gratis FTP-program fra din computers eget skrivebord, såsom Core FTP (coreftp.com) eller FileZilla (filezilla-project.org).

Gå ind i mappen "etc / webmin /" og højreklik for at åbne filen "miniserv.conf" for at redigere den IP-adresse, der er forbudt fra hjemmesiden.

Rul til "Afvis", og fjern eventuelle IP-adresser, som du gerne vil fjerne blokeringen fra at se hjemmesiden.

Gem filen, og lad den genuploades til dit websides servere og tilsidesætter filen med de blokerede IP-adresser. De IP-adresser, du har fjernet, har nu mulighed for at få adgang til og gennemse dit websted uden begrænsning.