Sådan kaldes Tyskland den billigste måde

Nogle af de billigste måder at ringe til Tyskland er med online software, internationale telefonkort og international kodeadgang. Alle tre er praktiske måder at holde kontakten med familie og venner i Tyskland. Hver kommunikationstjeneste tilbyder forskellige funktioner og priser. Vælg en eller alle tjenester for at holde kontakten.

Trin 1

Besøg Skype-hjemmesiden og download softwaren til din computer. Skype fungerer bedst med højhastighedsinternettjeneste. Downloaden tager kun et par minutter. Du skal bruge et headset med et mundstykke for at tale med den anden part. Headsets kan købes på Skype-webstedet eller ethvert sted, der sælger elektronik. En plan på $ 13,99 pr. Måned inkluderer ubegrænsede opkald til Tyskland. Du kan bruge Skype-verdensplanen til at ringe til fasttelefoner eller mobiltelefoner.

Trin 2

Opret internationale opkald med din mobiltelefon. Tel3avorage er en international tjeneste, der giver dig mulighed for at foretage opkald til Tyskland for 1,4 cent i minuttet. Du bliver bedt om at deltage i tjenesten, og de giver dig en adgangskode, du bruger, inden du ringer op til nummeret i Tyskland. Nogle af fordelene inkluderer at få gratis minutter til at tilmelde sig, evnen til at bruge enhver telefon (fastnet eller celle) og ingen kontrakter eller forpligtelser. Planer starter ved $ 10.

Køb internationale telefonkort. Telefonkort er en bekvem og billig måde at tale med nogen i Tyskland på. Telefonkort kan genindlæses efter behov. Dette er en god backup plan for at nå Tyskland, hvis du rejser. Telefonopkald accepteres af de fleste telefonoperatører. Du kan indlæse et telefonkort fra $ 10.