2 videoer demonstrere portrætbelysningseffekter på iPhone via Apple

Den nye portrætbelysningstilstand på iPhone 8 Plus og iPhone X kameraer sigter mod at bringe studiobelysningseffekter til iPhone Portrait-tilstand. Apple ønsker at vise den nye kamerafunktion ved at demonstrere effekterne i de seneste reklamer, og nu har de sendt et par salgsfremmende videoer af enkle at følge video tutorials, som også viser, hvordan man bruger portrætbelysningstilstand, samt hvordan man kan redigere portrætbelysning effekter på de nyeste top-end iPhone kameraer.


Portrætbelysningsmodusvideoerne er i samme tema som andre nylige Apple Video-tutorials, ligesom de 20 fantastiske iPhone fotograferingstip videoer fra Apple eller iPad med iOS 11 tutorial videoer. Hver video er abrupt (kun 0:40 til 0:45 sekunder hver) og lige til punktet, der viser portrætfunktionen og effekterne ved hjælp af billeder af mennesker som referencepunkt. Videoerne er indlejret nedenfor til visning og bør være nyttige for ejere af nye iPhone 8 Plus eller iPhone X-enheder.

Sådan skyder du med portrætbelysning på iPhone 8 Plus

Sådan redigerer du Portrætbelysningseffekter på iPhone 8 Plus

Apple har også en relateret kommerciel demonstration af portrætmodusbelysning på iPhone 8 Plus, der indeholder en person, der går rundt lænsynkronisering, mens portrætens effekt ændrer sig, når de bevæger sig. For nysgerrigt ser den kommercielle ud til at vise portrættilstandseffekten i brug med en video eller giver i det mindste det indtryk, der er muligt, når (i øjeblikket i iOS alligevel) portrættilstandseffektfunktionen kun er tilgængelig for stillbilleder. Måske foreslår dette, at en fremtidig softwareopdatering også bringer portrættilstand til video? Hvem ved.

Apple har demonstreret Portrait Mode i andre reklamer tidligere, herunder et sæt i Grækenland og en anden med fokus på at tage portrætbilleder af hunde og mennesker.