Sådan sporer du trin og kilometertal med iPhone for at gøre Health App Nyttigt

Health-appen, som er læst på alle iPhones med iOS 8 og sidder fremtrædende på startskærmen, er klart ambitiøs, men i øjeblikket forbliver flertallet af de påtænkte evner inaktive eller ubrugelige (i hvert fald uden yderligere tredjepartsfølere, som ikke synes at eksistere endnu). Men for dem med en ny iPhone kan Health-appen være nyttig lige nu, fordi den har evnen til at spore dine trin som en skridttæller, såvel som trappeopstigninger og din gå / løbeafstand.


For at spore en del af din aktivitet skal du aktivere funktionerne og derefter føje dem til dit Health app dashboard. Det hele gøres gennem Health app selv, men det kræver igen en nyere iPhone, da ældre modeller ikke har en bevægelsessporchip, der bruges til at fungere som en skridttæller eller evnen til at opdage højde.

For de bedste resultater med denne Health app-funktion skal du have en iPhone 6 eller iPhone 6 Plus, selv om iPhone 5S også har en bevægelseskoprocessor. Tredjeparts enheder kan også fungere, men vi fokuserer på iPhone her.

Skift din iPhone til en pedometer og gåafstandspor

  1. Open Health app og gå til fanen "Health Data"
  2. Tryk på "Fitness" og aktiver de tre aktuelt funktionelle sektioner:
    • Vælg "Walking + Running Distance" og vip knappen for "Show on Dashboard" til ON-positionen
    • Vælg "Steps" og vælg "Show on Dashboard" til ON
    • Gå til "Flight Climbed" og vend det samme "Show On Dashboard" til ON
  3. Tryk tilbage til fanen "Dashboard" i Health app for at se de tre funktioner og deres respektive diagrammer

Nu, da skridttælleren og afstandsbevægelsesfunktionerne er aktiveret, er resten op til dig, hvilket betyder at du faktisk skal flytte rundt for at se statistikken ændres.

Trinfunktionen er ret præcis, så længe du har iPhone med dig - uanset om den er i lommen, eller hvis en pakke ser ud til at virke og registrere som forventet, og også kilometerlængde + køreafstandsindikatoren er tilsyneladende nøjagtig nok fra test oplevelse. Flight Climbed-funktionen virker også godt og er ret interessant, fordi den bruger den nye lufttryksensor, der er indbygget i iPhones, til at registrere selv små ændringer i højden. Hvert "fly" er omtrent det samme som en bolighistorie af trin, så hvis du gik ovenpå en enkelt historie i et hus eller kontor, ville det registrere sig som en flyvning klatret. Du behøver ikke at være på faktiske trapper, fordi flyene klatrede til at registrere, men det tager den relative antagelse af højde i betragtning og virker selv på gradvise stigninger og falder også.

Separat, hvis du tager et øjeblik til at pikke rundt i Health app, vil det demonstrere, hvor ambitiøs Apple er med appen, enten på fremtidige hensigter om, hvilke forskellige iOS-enheder der vil kunne gøre, eller hvad de forventer at overflade fra tredjeparter. Med den mulige evne til at spore et stort udvalg af sundheds- og fitness-statistikker, fra kropsmålinger, til fitness, ernæring, søvn, vitalitet, laboratorieresultater og meget mere, ser fremtiden temmelig interessant ud, men i øjeblikket Health app føles meget halvt -bakket på grund af den begrænsede funktionalitet og de tilsyneladende manglende dataindgangskilder.

Hvis du ikke vil bruge Health app og ikke har til hensigt at spore dine fitness- eller aktivitetsniveauer, er du tilbage til stort set at ignorere appen. I lighed med andre standardapps kan du ikke slette Health-appen fra iPhone, selvom du kan vælge at skjule det enten ved at fylde det i en mappe eller ved at bruge Restriktioner for at få ikonet til at forsvinde fra startskærmen.

Endelig er det værd at nævne, at brug af disse sundhedssporingsfunktioner ikke har vist nogen nævneværdig indflydelse på batteriets ydeevne, hvilket er gode nyheder for de bekymrede over batteriets levetid i iOS 8. Selvfølgelig har iPhone 6 Plus en god batterilevetid til at begynde med, så selv om en lille effekt var der, ville det sandsynligvis være minimal og gå ubemærket, og rapporter foreslår det samme for iPhone 6.